Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Vizitați parcul cu animale Bioparc din Fuengirola și admirați animale rare, în habitatul lor natural

Vizitați parcul cu animale Bioparc din Fuengirola și admirați animale rare, în habitatul lor natural

4 Reviews

Costa del Sol / Spania

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 18

Scurtă descriere:

Experimentați lumea animalelor cu acest bilet de intrare la Bioparc Fuengirola. Plimbați-vă prin parcul unic, unde animalele trăiesc alături unele de altele în zone care recreează habitatul lor natural. Aflați despre filosofia parcului, bazată pe respectul pentru natură și pe conservarea speciilor amenințate sau pe cale de dispariție. Vedeți animale rare, ca tigrul de Sumatra și maimuța roloway. Aflați de la angajați și de la îngrijitori despre programele extensive ale parcului dedicate conservării și eforturilor reușite de reproducere ale speciilor pe cale de dispariție.

Repere:

  • Vizitați Bioparc Fuengirola cu un bilet de intrare plătit în avans;
  • Aflați despre eforturile de conservare ale parcului și despre programul de reproducere a animalelor aflate în captivitate;
  • Vedeți animale rare, ca tigrul de Sumatra și maimuța roloway;
  • Explorați grădina zoologică în ritmul vostru;
  • Mergeți prin habitatele recreate, ca pădurea de mangrove, deșertul și pădurea tropicală.

La ce să te aștepți:

Veniți pe cont propriu la Bioparc Fuengirola, aflat chiar peste drum de primăria orașului Fuengirola.

 

Schimbați voucher-ul cu biletul vostru de intrare, apoi intrați în parc pentru a-l explora în ritmul vostru. Aflați despre filosofia parcului, care include respectul pentru natură, conservarea speciilor pe cale de dispariție și angajamentul de a găzdui animalele în habitatele lor naturale.

 

Vedeți peste 200 de specii care trăiesc aici, special selectate pentru statutul lor de animale amenințate cu extincția. Bioparc Fuengirola și-a luat angajamentul pentru a asigura supraviețuirea speciilor amenințate sau pe cale de dispariție și a avut succes în reproducerea animalelor aflate în captivitate.

 

Plimbați-vă prin multiplele habitate naturale recreate, ce includ deșertul arid, păduri de mangrove și pădurea tropicală umedă. Admirați specii de animale rare, cum ar fi tigrul de Sumatra, unul dintre cele doar 300 de exemplare din lume, și maimuțele roloway, câteva dintre singurele specimene din captivitate.

 

Petreceți cât de mult timp doriți explorând acest parc unic în ritmul vostru. Bioparc Fuengirola este deschis până la miezul nopții în timpul lunilor iulie și august, ce oferă vizitatorilor ocazia rară de a vedea animalele nocturne, care sunt cel mai active după lăsarea nopții.

Vezi și alte experiențe din Costa del Sol

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.