Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Descoperă locurile faimoase din Londra ce spun povestea formației The Beatles

Descoperă locurile faimoase din Londra ce spun povestea formației The Beatles

66 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 40

Scurtă descriere:

Coboară în timp, în Londra anilor '60, când mania Beatles a cuprins lumea, iar orașul era epicentrul acestei întregi nebunii. În această plimbare de seară de două ore, într-un tur, vezi mai mult de 35 de locații-cheie din povestea londoneză a formației Beatles, inclusiv Apple HQ, Abbey Road și locațiile de filmare ale diferitelor filme legate de trupă. Află despre istoria individuală și colectivă a membrilor formației, în timp ce faci poze, vizitezi punctele de interes și te bucuri de muzică și de videoclipuri rare.

Repere:

  • Tur de două ore, în care combini plimbările pe jos cu mersul cu autobuzul, la faimoasele repere ale trupei The Beatles;
  • Vezi mai mult de 35 dintre cele mai faimoase locuri din Londra legate de formație;
  • Vizitează Abbey Road, casa lui Paul McCartney, Apple HQ, zona cu acoperișul pe care au susținut un concert și multe altele;
  • Bucură-te de atenție personalizată și ascultă povești din interior despre muzicienii tăi favoriți, de la ghidul tău, cunoscător de muzică rock.

La ce să te aștepți:

Seara ta, în care retrăiești perioada maniei Beatles, începe în Trafalgar Square. Întâlnește-ți ghidul pasionat de muzică rock și pornește într-o plimbare prin centrul Londrei. Deși The Beatles sunt din Liverpool, s-au dezvoltat ca trupă în capitala diversă și deschisă la nou a Angliei.

 

Turul tău include mai mult de 35 de repere care au modelat atât formația The Beatles, cât și pe Paul, John, Ringo și George, ca indivizi și ca muzicieni. Descoperă istoria trupei, de la locațiile primelor concerte, la faimoasa zonă cu acoperișul pe care au susținut ultimul lor concert. Fă poze locațiilor iconice, cum ar fi trecerea de pietoni de pe Abbey Road și platourile unde s-au filmat A Hard Day's Night, Magical Mystery Tour și Help!   

 

De-a lungul traseului, ghidul îți oferă informații interesante și comentarii colorate despre viețile acestor muzicieni talentați. Treci de repere cu semnificație personală, cum ar fi singurul apartament pe care membrii formației l-au împărțit, galeria de artă unde John și Yoko s-au întâlnit și casa lui Paul McCartney.

 

Turul tău de două ore te aduce înapoi în Trafalgar Square, și ai timp suficient pentru a merge la The Scotch of St James Club sau la alt pub frecventat de trupă, pentru o băutură.

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.