Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Descoperă Bangkok-ul într-un tur cu bicicleta și cu barca

Descoperă Bangkok-ul într-un tur cu bicicleta și cu barca

4 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 63

Scurtă descriere:

Vezi Bangkok-ul într-un tur cu bicicleta și cu barca, împreună cu un ghid profesionist, care-ți dezvăluie o nouă perspectivă asupra orașului. Pedalează pe alei pentru a descoperi cartierele seducătoare, templele budiste mai puțin știute și atracții importante, cum ar fi Marele Palat. Urcă-te la bordul unei bărci pe râul Chao Phraya, pentru a explora canalele ascunse și a admira templele de aur și obiectivele istorice de pe traseu. Oprește-te pentru un prânz delicios la un restaurant thailandez de pe malurile râului și află despre istoria și despre cultura orașului în acest tur în grup mic, limitat la 10 participanți. 

Repere:

  • Călătorie de cinci ore în Bangkok cu barca și cu bicicleta;
  • Mergi într-o croazieră pe râul Chao Phraya cu o barcă, trecând de Marele Palat;
  • Bucură-te de un prânz tipic thailandez la un restaurant de pe malurile râului;
  • Explorează cartiere mai puțin știute și alei tainice cu bicicleta;
  • Mergi într-o piață și urmărește un spectacol thailandez de păpuși;
  • Călătorește în jurul insulei Rattanakosin, o parte istorică a Bangkok-ului înconjurată de canale;
  • Tur în grup mic, limitat la 10 persoane, ce asigură mai multă atenție din partea ghidului.

La ce să te aștepți:

Îndreaptă-te de unul singur spre strada Khaosan pentru a-ți întâlni ghidul în apropierea unui cartier din inima Bangkok-ului. Ia-ți în primire bicicleta și casca și ascultă instructajul de siguranță înainte de a porni, împreună cu ghidul tău, la drum. Pedalează prin centrul orașului, urmând străzi înguste, unde poți observa viața de zi cu zi a thailandezilor. La râul Chao Phraya, urcă într-o barcă pentru o croazieră de-a lungul canalelor seducătoare, cunoscute drept khlong. Bucură-te de o nouă perspectivă asupra Bangkok-ului și de obiective ca Marele Palat și Wat Arun (Templul Răsăritului).

 

Debarcă de-a lungul canalului Bang Luang la un vechi centru comercial, unde dai o tură cu bicicleta pentru a vedea temple istorice, după care te oprești la un restaurant de pe malurile râului pentru un prânz thailandez tradițional. După ce mânănci, te îndrepți spre o piață locală, unde intri într-o casă de lemn tipică, pentru a urmări un spectacol tradițional thailandez de păpuși.

 

Apoi pedalezi prin Orașul Vechi (Rattanakosin), pentru a admira câteva temple superbe, ieșite din comun, cum ar fi Wat Hongrattanaram și Wat Kalyanamit, un templu chinezo-thailandez care adăpostește cea mai mare sculptură a lui Buddha din oraș, ce se află pe locul originalului Chinatown al Bangkok-ului.

 

Slăbește ritmul turului tău de cinci ore cu o plimbare în jurul istoricei insule Rattanakosin, unde Bangkok-ul a fost fondat în anul 1782. Treci de obiective importante ca Marele Palat, Wat Pho, Wat Phra Kaew și Wat Mahathat. Odată ce ai văzut insula Rattanakosin de pe bicicletă, urmează-ți ghidul înapoi la locul inițial de pornire, pe strada Khaosan, unde turul tău se încheie.

 

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.