Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Descoperă aglomerata capitală thailandeză cu 3 mijloace de transport: tren de mare viteză, tuk-tuk & barcă

Descoperă aglomerata capitală thailandeză cu 3 mijloace de transport: tren de mare viteză, tuk-tuk & barcă

97 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 61

Scurtă descriere:

Descoperă Bangkok-ul prin intermediul sistemului public de transport, în timp ce călătorești prin oraș cu trenul de mare viteză (skytrain), cu tuk-tuk-ul, cu barca publică și cu barca de pasageri, dar și la pas. Faci opriri la Wat Pho, la Marele Palat, la casa lui Jim Thomson și plutești pe râul Chao Phraya, pe unul dintre canalele (klongs) sale. Optează, în plus, și pentru o plimbare dis-de-dimineață în parcul Lumpini, în acest tur cu un grup mic, limitat la 10 persoane, care asigură atenție personalizată.

Repere:

  • Tur al atracțiilor din Bagkok prin intermediul transportului public;
  • Descoperă aglomerata capitală cu trenul de mare viteză, cu tuk-tuk-ul și la pas;
  • Plimbă-te cu o barcă publică pe râul Chao Phraya și cu o barcă de pasageri ce face naveta pe canal;
  • Alege opțiunea de a te trezi devreme pentru o plimbare de dimineață prin parcul Lumpini (cunoscut și ca Parcul Central din Bangkok);
  • Tur în grup mic, limitat la 10 persoane, pentru a asigura o experiență mult mai personalizată, cu un ghid local cunoscător.

La ce să te aștepți:

Vezi Bangkok-ul cu ajutorul transportului public, începându-ți turul de vizitare a atracțiilor, de o zi, cu preluarea de la hotel. Dacă optezi pentru plimbarea de dimineață prin parcul Lumpini, ghidul vine să te ia cu o oră mai devreme. Vezi localnicii cum își fac în parc exercițiile de dimineață, pe fundalul zgârie-norilor, în inima capitalei thailandeze.

 

Din parcul Lumpini sau de la hotel, urmează-ți ghidul până la cea mai apropiată stație BTS, pentru o scurtă plimbare cu trenul de mare viteză. Vezi centrul orașului pe ruta spre stația Saphan Taksin, ce se află pe malurile râului Chao Phraya, unde te urci la bordul unei bărci publice.

 

Debarci în apropiere de templul Wat Pho, unde se află Buddha culcat, ce are o lungime de 46 de metri. De aici, mergi pe jos la Marele Palat, reședința regală oficială, și admiri veneratul Buddha de Smarald din templul Wat Phra Kaew.

 

Fă o pauză de prânz la un restaurant din apropiere (pe propria cheltuială) înainte de a te aventura, la pas sau cu tuk-tuk-ul, spre Soi Ban Batra. Admiră bolurile pentru ofrande ale călugărilor, făcute de o familie de artizani, înainte de a te întoarce, pe jos, spre Ratchadamnoen Avenue, despre care se spune, adesea, că este Champs Elysées-ul thailandez. Urcă într-un alt tuk-tuk până la canalul Saen Saeb, pentru o călătorie cu o barcă de pasageri.

 

O plimbare scurtă, din stația Ratchathewi unde acostezi, te aduce la casa lui Jim Thomson, fosta locuință a fondatorului companiei Thai Silk. Explorează, alături de ghidul tău, arta și antichitățile din casa din lemn de tek, devenită muzeu.

 

La sfârșitul turului tău în Bangkok, profită și fă cumpărături la unul dintre cele cinci mari centre comerciale din zonă ­– MBK, Siam Square, Siam Center, Siam Discovery și Siam Paragon – sau pur și simplu întoarce-te la hotel, acompaniat de ghid, cu trenul de mare viteză.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.