Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Combină o croazieră cu o barcă tradițională pe râul Chao Phraya cu templele din Bangkok

Combină o croazieră cu o barcă tradițională pe râul Chao Phraya cu templele din Bangkok

91 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 51

Scurtă descriere:

Urcă-te într-o barcă lungă pentru o călătorie de-a lungul râului Chao Phraya (Râul Regilor) și explorează canalele din Bangkok. Turul tău de o jumătate de zi include atracții culturale ale capitalei thailandeze, cum ar fi Marele Palat, unde îl poți vedea pe Buddha de Smarald la templul Wat Phra Kaew. Vizitezi, de asemenea, Wat Pho, un templu care îl adăpostește pe Buddha culcat. Turul este limitat la 12 persoane, pentru o experiență în grup mic.

Repere:

  • Explorează canalele și templele solemne din Bangkok în acet tur maiestuos;
  • Vizitează Marele Palat și vezi statuia lui Buddha culcat la Wat Pho;
  • Călătorește cu o barcă lungă pe canalele din Bangkok, cunoscute și ca „Veneția Estului“;
  • Bucură-te de o experiență intimă alături de un grup mic, limitat la 12 persoane.

La ce să te aștepți:

După ce-ți întâlnești ghidul urci într-un autobuz local și mergi spre Marele Palat, care servea ca reședință Regelui Siam-ului. Urmează-ți ghidul, la pas, prin complexul construit în anul 1782 și admiră veneratul Buddha de Smarald – statuia religioasă cea mai sfântă a Thailandei, sculptată din jad și adăpostită în templul Wat Phra Kaew.

 

Continuă cu o plimbare la Wat Pho pentru un tur ghidat al acestui complex impresionant de temple. Casă pentru Buddha culcat, cea mai mare imagine a lui Buddha de acest fel din Bangkok, Wat Pho a fost prima universitate din țară și încă funcționează ca centru de învățare a masajului thailandez tradițional și a leacurilor.

 

Ia apoi barca pentru o excursie pe râul Chao Phraya, care se traduce ca Râul Regilor. Explorează canalele din Bangkok și fă-ți o idee despre trecut în timp ce afli lucruri despre ceea ce reprezenta cândva o vastă rețea de transport în oraș, cunoscută și ca „Veneția Estului“.

 

După călătoria cu barca, turul tău de o jumătate de zi se încheie la debarcader. De aici, poți continua să explorezi pe cont propriu sau ghidul te ajută să iei un taxi înapoi spre hotel.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.