Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Bucură-te de vestita plimbare cu gondola acompaniată de serenadele cântate de clasicii gondolieri

Bucură-te de vestita plimbare cu gondola acompaniată de serenadele cântate de clasicii gondolieri

158 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 340

Scurtă descriere:

Îmbarcă-te într-o experiență cu adevărat venețiană cu o gondolă, într-o plimbare ce include și serenade, pe faimoasele canale ale Veneției. Alunecă printre palatele străvechi și printre catedralele magnifice într-o gondolă construită manual, în timp ce muzicienii îți cântă serenade – balade italiene care te vor binedispune. Gondolele au spațiu pentru patru pasageri, așa că aceasta este ocazia perfectă fie pentru o plimbare romantică, fie pentru o experiență de neuitat cu familia.

Repere:

  • O plimbare privată de 35 de minute cu gondola și cu un gondolier care cântă;
  • Alunecă pe Grand Canal, privind bărcile colorate încadrate de superbe palate gotice;
  • Relaxează-te în timp ce gondolierul îți cântă serenade;
  • Explorează nenumăratele canale mai mici care duc spre Grand Canal;
  • Bucură-te de o plimbare cu gondola ziua sau noaptea, atunci când îți convine ție.

 

La ce să te aștepți:

Gondolele au fost folosite pentru a naviga pe căile Veneției de mai bine de 1500 de ani și sunt în continuare realizate local, folosind aceleași metode străvechi. Călătoria ta romantică pe unul dintre aceste vase tradiționale începe de la Campo San Luca din centrul Veneției, unde te îmbarci și îți întâlnești gondolierul prietenos. Alege dintre o plecare la amiază sau una seara, în funcție de programul tău.

Relaxează-te în locurile confortabile în timp ce gondolierul cârmește pe Grand Canal. Privește peisajul care trece pe lângă tine, cu palate gotice și case istorice, pe când aluneci pe sub poduri de piatră, spre canalele mai liniștite ale Veneției. Pentru a pigmenta atmosfera, un cântăreț sau muzician va fi la bord (sau poate chiar gondolierul tău), ca să îți cânte cele mai frumoase serenade italiene. Muzicienii sunt de obicei chitariști sau cântă la acordeon. După 35 de minute memorabile, îți iei la revedere de la gondolier la punctul inițial de plecare și îți continui aventura venețiană cu amore în inimă. Prețul experienței este calculat pentru patru pasageri în gondolă.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.