Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Descoperă viața autentică thailandeză în piața plutitoare Amphawa într-un tur de o zi cu ghid local

Descoperă viața autentică thailandeză în piața plutitoare Amphawa într-un tur de o zi cu ghid local

264 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 7 ore

Furnizor:

With Locals

De la 43

Scurtă descriere:

Te bucuri de viața locală în foarte populara și foarte aglomerata piață plutitoare Thais din Amphawa, pe parcursul unui tur privat. Guști cea mai bună mâncare thailandeză într-un sătuc magic, de secol XVII, de pe malul râului.

Repere:

  • Descoperi piața plutitioare Amphawa ;
  • Admiri templul Wat Bang Kunga;
  • Mergi într-un tur privat cu o barcă;
  • Vizitezi o fermă de zahăr extras din nuci de cocos.

La ce să te aștepți:

În primul rând trebuie să știi că piața este deschisă de vineri până duminică. Apoi, turul include transport cu un șofer privat. După ce ai rezervat experiența, trebuie să îți confirmi transferul de la hotelul la care ești cazat cu cel puțin o zi înainte de data turului, în caz contrar rezervarea fiind anulată.

Piața plutitoare Amphawa este cunoscută și drept paradisul culinar, între localnici, cu numeroase standuri de mâncare pe malurile râului, dar și în întreaga zonă învecinată.

Această piață plutitoare este localizată într-un sat mic, de secol XVII, pe malul râului, unde poți descoperi stilul de viață local, chiar la ieșirea din Bangkok.

Turul începe fie la piața Train, fie la piața Tha Ka, în funcție de zilele săptămânii în care acestea funcționează.

De acolo mergi și la o demonstrație inedită într-o fermă cu cocotieri, unde vezi cum se face zahărul de cocos și îl deguști cât e 100% pur și foarte proaspăt.

La ora prânzului, te oprești la un mic local din Amphawa. Apoi faci o plimbare de o oră pe barcă, explorând zonele din jur, cu temple antice, și admirând casele thailandeze de pe maluri. De-a lungul excursiei cu banca, te oprești la templul Bang Kung, o construcție bhuddistă acoperită în lemn Bodhi. 

Este posibilă și personalizarea ofertei, trebuie doar să îți contactezi ghidul.  

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.