Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergeți cu feribotul într-un tur de o zi în Africa, în pitorescul oraș Tanger

Mergeți cu feribotul într-un tur de o zi în Africa, în pitorescul oraș Tanger

128 Reviews

Costa del Sol / Spania

Durată: 12 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 108

Scurtă descriere:

Călătoriți spre Tanger cu feribotul și petreceți o zi întreagă în jurul atracțiilor exotice ale vechii fortărețe (Kasbah) și bucurați-vă de un prânz autentic. Admirați uimitorii îmblânzitori de șerpi și plimbați-vă printre standurile colorate ale bazarului.

Repere:

  • Luați feribotul spre Tanger și petreceți o zi întreagă descoperind atracțiile exotice, sunetele și mirosurile orașului;
  • Navigați și traversați strâmtoarea Gibraltar și vizitați Kasbah, souk-ul, piața și orașul vechi;
  • Admirați performanțele îmblânzitorilor de șerpi;
  • Bucurați-vă de prânz la un restaurant local;
  • Explorați produsele marocane ce umplu standurile bazarului;
  • Transferul dus-întors de la orice hotel din Torremolinos, Marbella sau Estepona este inclus.

La ce să te aștepți:

După ce sunteți preluați de la hotelul vostru din una dintre zonele Torremolinos, Marbella sau Estepona călătoriți pe Costa del Sol spre Tarifa. Aici vă urcați la bordul unui feribot rapid și navigați prin strâmtoarea Gibraltar.

 

La sosirea în Tanger, porniți într-un tur la pas al unui mic souk, unde vedeți fructe uscate, legume, standuri de condimente, precum și strada bijutierilor, unde vi se oferă o explicație completă a ritualului marocan de nuntă. Apoi vizitați medina (orașul vechi) și Kasbah (vechea fortăreață) pentru a descoperi arhitectura bogată. Opriți-vă să vedeți îmblânzitorii de șerpi și intrați în una dintre brutăriile locale, pentru a degusta pâini delicioase. Prânzul este oferit într-un restaurant tipic marocan.

 

Continuați spre un bazar, unde primiți informații despre diferitele tipuri de covoare, precum și despre obiecte artizanale locale. După aceasta, mergeți într-un tur de vizitare cu autobuzul de-a lungul promenadei din fața mării, pe un traseu ce include bulevardul Mohamed al V-lea, institutul Severo Ochoa, cartierele portughez, american, italian și spaniol, palatul regal și, în drumul spre coasta Atlanticului, opriți-vă la necropola punică-romană, unde vă puteți bucura de unele dintre cele mai bune priveliști ale strâmtorii Gibraltar și să vedeți mormintele ce datează din timpurile romane.

 

După o scurtă oprire la capul Spartel, unde apele Oceanului Atlantic se amestecă cu cele ale Mării Mediterane, savurați un ceai tradițional de mentă și aflați despre ritualurile de servire a ceaiului de mentă. Opriți-vă la dunele de nisip de pe malurile Atlanticului, ca să faceți poze și să vă plimbați cu cămila (opțional), apoi întorceți-vă spre port, călătorind prin cel mai luxos cartier al orașului.

 

Cu brațele pline de produse exotice marocane și cu amintiri pentru întreaga viață, porniți în călătoria de întoarcere.

 

Vezi și alte experiențe din Costa del Sol

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.