Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Survolează New York-ul cu elicopterul și vezi cele mai frumoase atracții dintr-o altă perspectivă

Survolează New York-ul cu elicopterul și vezi cele mai frumoase atracții dintr-o altă perspectivă

New York / SUA

Durată: 15 minute

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Bucură-te de o privire aeriană asupra orașului New York, într-un tur de 15 minute cu elicopterul. Zboară peste Statuia Libertății, clădirea Chrysler, One World Trade Center și Central Park. Pe parcurs, pilotul îți oferă comentarii despre toate cele mai iconice atracții din Big Apple.

Repere:

  • Tur de vizitare de 15 minute al New York-ului, cu elicopterul;
  • Bucură-te de priveliștile văzute din aer ale Statuii Libertății, insulei Ellis și a părții de vest a Manhattan-ului;
  • Vezi podul George Washington și Central Park;
  • Ascultă informațiile oferite de pilotul tău pe parcursul zborului;
  • Pleacă în zbor de la heliportul din centrul New York-ului, cu posibilitatea de a alege dintre mai multe ore la care au loc zborurile în timpul zilei.

La ce să te aștepți:

Începe-ți turul cu elicopterul din apropiere de Battery Park, de la locația centrală a heliportului. În timp ce ridici în aer deasupra Manhattan-ului, admiră priveliștile rare ale One World Trade Center, clădirii Woolworth și Statuii Libertății.

Continuă spre nord, de-a lungul insulei Manhattan, pentru a-ți arunca privirea asupra Brooklyn Bridge. Odată ce ajungi în Midtown, vezi Empire State Building, clădirea New York Times și designul Art Deco al clădirii Chrysler. Admiră întinderile verzi ale Central Park, înainte de a te îndrepta înapoi spre heliport.

Notă: După ce faci rezervarea, trebuie să suni pentru a comunica ora de zbor preferată. Prețul afișat nu include taxa de heliport, care este de 40 de dolari americani de persoană, pe care o plătești la check-in.

Vezi și alte experiențe din New York

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.