Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Străbate Lower Manhattan cu limuzina, admiră obiectivele și cunoaște istoria orașului

Străbate Lower Manhattan cu limuzina, admiră obiectivele și cunoaște istoria orașului

49 Reviews

New York / SUA

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 502

Scurtă descriere:

Uită de metrouri și de ghidurile turistice copleșitoare - fă o călătorie cu limuzina prin Lower Manhattan în acest tur privat de trei ore. Bucură-te de atenție personalizată din partea ghidului tău născut în New York și descoperă cartiere istorice, ascultă comentariile în cunoștință de cauză și bucură-te de priveliștile minunate ale orașului. Călătorește cu stil în timp ce treci în revistă atracții de top. Cu cât descoperi mai multe, cu atât vrei să vezi mai multe: ia în considerare un upgrade, pentru un tur de cinci ore, pentru a include Upper și Mid-Manhattan, modalitatea perfectă de a ajunge să cunoști New York-ul într-o singură zi.

Repere:

  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel;
  • Tur privat, care are loc doar cu tine, cu persoana care te însoțește și cu ghidul/șoferul.
  • Trecere în revistă excelentă a orașului.

La ce să te aștepți:

Tur de trei ore (Lower Manhattan)

În întinsul și complicatul New York, este greu să știi de unde să începi. Din fericire, în acest tur privat de trei ore scapi de bătaia de cap de a concepe un itinerariu și de a te orienta în încrengătura de linii de metrou. Ghidul tău personal, nativ din New York, a făcut toată munca pentru tine și a creat un tur al celor mai captivante locuri din Lower Manhattan pe care să le vezi. După ce ești preluat de la hotel, pur și simplu stai confortabil în limuzină și te bucuri de călătorie. Poți opta să cobori la majoritatea locațiilor, pentru a le explora și a face poze.

Turul tău începe în istoricul West Village, locul original de întâlnire al boemilor din New York, și acum gazda unor dintre cei mai puternici cetățeni ai orașului. Te amesteci imediat în atmosfera locului, călătorind cu limuzina. Treci printre galeriile de artă și buticurile din SoHo, și prin TriBeCa, unde are loc faimosul festival de film, ascultând comentariile interesante care îți sunt furnizate pe drum.

La World Financial Center, peste Hudson River, vezi Ground Zero și Winter Garden, un atrium de sticlă boltită de 3 etaje. Apoi privești către bărcile impresionante de la South Street Seaport, un doc pietruit.

Treci de Brooklyn Bridge, unul dintre primele poduri suspendate din lume, construit în 1870, și ajungi la promenada Brooklyn Heights, unde ai parte de una dintre cele mai spectaculoase panorame cu orizontul Manhattan-ului. Admiră un alt pod modern, Manhattan Bridge, folosit zi de zi de peste 350 de mii de navetiști.

Dacă traficul o permite, mergi prin Chinatown, gazda celei mai mari comunități de origine chineză din America de Nord, lângă Little Italy, un cartier în care se află mai mult de 20 de obiective istorice. Află despre istoria bogată a comunității, care este strâns legată de migrația către SUA de la 1800 la 1965.

La finalul turului, limuzina te duce înapoi la hotel. Dacă ai optat pentru turul de 5 ore, aventura ta urbană luxoasă continuă în Upper și Mid-Manhattan.

Vezi și alte experiențe din New York

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.