Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Privește Londra de la etajul 72 al faimoasei clădiri The Shard și bucură-te de priveliștile panoramice

Privește Londra de la etajul 72 al faimoasei clădiri The Shard și bucură-te de priveliștile panoramice

1058 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 35

Scurtă descriere:

Admiră întinsa metropolă a Londrei de la etajul 72 al celui mai nou punct de atracție, The Shard. Bucură-te de priveliștile de 360 de grade ale orașului, din interiorul clădirii, sau, dacă te simți curajos, aventurează-te afară, pe cea mai înaltă platformă de observare din vestul Europei.

Repere:

  • Ieși pe cea mai înaltă platformă de observare din vestul Europei, de la etajul 72 al clădirii The Shard;
  • Bucură-te de spectaculoasa priveliște, de 360 de grade, a Londrei, de la înălțimea de 244 de metri;
  • Află despre istoria Londrei prin intermediul expozițiilor multimedia;
  • Explorează clădirea The Shard în ritmul tău – nu sunt restricții legate de timp incluse în biletul tău!

La ce să te aștepți:

Privește cum se micșorează străzile Londrei pe măsură ce urci spre cea mai înaltă platformă de observare din vestul Europei, de la etajul 72 al clădirii The Shard. Cu un bilet flexibil, petrece cât timp dorești, pentru a te bucura, din bar, de vederile panoramice ale orașului, cu o vizibilitate de până la 40 de mile.

 

Testează-ți limitele și ieși pe platforma de la etajul 72 sau admiră priveliștile din interior. Află despre istoria Londrei prin intermediul expozițiilor și ecranelor multimedia sau pur și simplu ia loc și bucură-te de priveliște din bar.

 

Cu o înălțime de 310 metri, The Shard redefinește linia zgârie-norilor din Londra și este un simbol dinamic al orașului, devenit recognoscibil în lume. Clădirea unică are un design sculptat din părți de sticlă care se înclină spre interior fără a se întâlni în vârf, care permit clădirii să respire în mod natural.  

 

Privește părțile de sticlă care formează partea superioară a clădirii, înainte de a-ți încheia călătoria la buticul de unde îți poți achiziționa o fotografie, ca suvenir.

 

Notă: orele de vizitare pot varia în funcție de evenimentele speciale.

 

Primești gratis The Shard: The Official Guidebook – valabil în limbile engleză, franceză, germană, italiană, chineză și spaniolă.

 

Ușor de navigat și cu un desgin la fel de elegant ca al clădirii, ghidul oficial pune clădirea The Shard în contextul zonei Southwark, înainte de a sublinia principiile de design și povestea construirii ei. Include, de asemenea, și o sesiune de întrebări și răspunsuri, atât cu arhitectul, cât și cu dezvoltatorul, precum și informații și statistici fascinante legate de această clădire extraordinară. În centrul cărții, răspunzând scopului său de ghid oficial, se află o serie de 12 pagini duble cu fotografii panoramice ale priveliștilor văzute de pe clădire, toate noi în această ediție. Un suvenir informativ pentru vizitatori.

Vezi și alte experiențe din Londra

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.