Acasa Experiențe de călătorie Vizitează fără să stai la coadă Sari peste coada de la intrare și vizitează St Paul's Cathedral, o atracție de neratat în Londra

Sari peste coada de la intrare și vizitează St Paul's Cathedral, o atracție de neratat în Londra

436 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 22

Scurtă descriere:

Sari peste coadă de la intrare și bucură-te de acces rapid, cu reducere, la atracția londoneză St Paul's Cathedral. Explorează parterul catedralei și cripta, urcă la cele trei galerii ale sale și vezi priveliștile panoramice ale Londrei, din vârful domului. Îți este oferit ghidaj multimedia.

Repere:

  • Bucură-te de intrare fără să stai la coadă la St Paul's Cathedral;
  • Admiră câteva dintre cele mai frumoase priveliști panoramice ale Londrei, din vârful domului;
  • Vezi unde a avut loc nunta prințului Charles cu prințesa Diana;
  • Profită de un iPod Touch, ce-ți oferă ghidaj multimedia;
  • Ascultă ghidul care îți oferă informații în timp ce conduce turul.

La ce să te aștepți:

Sari peste coadă pentru a evita perioada de așteptare de la intrare și, în schimb, profită de acest timp pentru a explora St. Paul’s Cathedral, o capodoperă arhitecturală și locul în care au loc celebrările naționale din Anglia.

Astăzi, St Paul’s este o catedrală anglicană și una dintre atracțiile majore ale Londrei. Ghiduri multimedia Ipod Touch sunt acum oferite vizitatorilor; ascultă și privește, în timp ce ghidul folosește filme, fotografii și face comentarii detaliate, pentru a oferi o descriere eficientă a acestui obiectiv unic.

Optează pentru o abordare mult mai personală, în cadrul tururilor de vizitare a parterului catedralei și a criptei, conduse de ghizii catedralei de patru ori pe zi; alătură-te fără nici un cost suplimentar și petrece 90 de minute plimbându-te prin catedrală și aflând despre arta, istoria și importanța sa religioasă. În mod alternativ, alătură-te uneia dintre diversele discuții introductive oferite pe parcursul zilei, pentru a-ți face o idee suplimentară. Aceste tururi ghidate și discuții sunt disponibile în baza principiului primul venit, primul servit. Trebuie să te înregistrezi la sosire.

În timp ce te plimbi prin catedrală, observi că este plină de lumină naturală, de mozaicuri strălucitoare și de tablouri ce împodobesc interiorul domului. Vezi capelele de la parter, apoi urcă cele 257 de trepte spre Whispering Gallery, pentru a-i descoperi acustica unică. Urcă încă 119 trepte, la Stone Gallery, și apoi ultimele 152 de trepte, la Golden Gallery, ambele oferind vederi panoramice spectaculoase cu orașul.

Fă-ți timp pentru a vizita cripta și pentru a vedea numeroasele morminte și monumente comemorative ale britanicilor faimoși, cum ar fi Lordul Amiral Nelson sau Ducele de Wellington. Ia loc și urmărește filmul „Oculus; an eye into St Paul’s“ și vezi cum era biserica în primele sale variante; în plus, află despre statutul său din prezent, ca simbol statornic al puterii, supraviețuirii și speranței.

Vezi și alte experiențe din Londra

Vizitează fără să stai la coadă

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.