Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Explorați stelele cerului polinezian într-o croazieră la apus în Bora Bora

Explorați stelele cerului polinezian într-o croazieră la apus în Bora Bora

14 Reviews

Bora Bora

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 120

Scurtă descriere:

Acest tur în care admirați stelele cerului polinezian începe cu o croazieră cu barca, la apus, și cu un pahar de spumant. Turul este disponibil pentru un grup mic, nu mai mare de 12 persoane. Aflați istoria fascinantă a modului în care polinezienii antici foloseau stelele pentru a naviga în Oceanul Pacific și pentru a se orienta.

Repere:

  • Tur în care aveți parte de informații prețioase;
  • Băuturi gratis, incluse;
  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel;
  • Călătoriți cu barca pentru a vedea atracțiile, de pe apă;
  • Tur în grup mic;
  • Experiență romantică, perfectă pentru cupluri.

La ce să te aștepți:

Relaxați-vă într-o seară în care priviți stelele și ascultați povești și bucurați-vă de un pahar de vin spumant, pe măsură ce soarele coboară peste frumoasa Bora Bora. Culorile de roșu, portocaliu și galben inundă albastrul cerului de peste zi; și maiestuosul munte de smarald din Bora Bora devine doar o siluetă în fundal.

Cerul nopții tahitiene se dezvăluie în fața voastră, în timp ce ghidul vă spune vechi povești și legende ale poporului tahitian. Vă explică cum se foloseau de povești pentru a decoda cerul nopții, astfel încât să-i ajute să călătorească în marele Ocean Pacific (Moana Nui). Cu aceste cunoștințe străvechi, erau capabili să exploreze întregul ocean cu mult înaintea marinarilor moderni.

La un moment dat această aventură va trebui să se încheie, purtându-vă înapoi cu barca peste romantica lagună din Bora Bora, ajungând la hotel la timp pentru cină (nu este inclusă).

Vezi și alte experiențe din Bora Bora

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.