Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Explorează pădurea tropicală din Tulum, alunecă pe tiroliene, fă snorkeling & înoată în cenote

Explorează pădurea tropicală din Tulum, alunecă pe tiroliene, fă snorkeling & înoată în cenote

22 Reviews

Mexic

Durată: 4 ore20 minute

Furnizor:

Viator

De la 66

Scurtă descriere:

Bucură-te în timp ce descoperi frumusețea pădurii tropicale din Tulum în acest tur de patru ore plin de aventură la Selva Maya Eco Adventure Park. Zbori pe tiroliană, faci snorkeling, înoți și trăiești multe altele în timp ce explorezi viața sălbatică de pe Riviera Maya, toate sub supravegherea unor ghizi amuzanți, care pun siguranța ta pe primul plan.

Repere:

  • Tur de patru ore la Selva Maya Eco Adventure Park din Tulum;
  • Include alunecări pe tiroliană, poduri suspendate, cățărări pe roci, coborâri în rapel și scufundări în cenotă;
  • Personal amuzant și profesionist, ce îți asigură siguranța și buna dispoziție;
  • Prânz mayaș, cu tacos, orez, salsa și băuturi, inclus (este disponibilă și varianta vegetariană, dacă este solicitată la rezervare);
  • Grupuri mici, de cinci persoane sau mai puține, în cenotă, pentru o experiență mult mai naturală;
  • Tur adecvat pentru copii, ideal pentru familiile aventuroase;
  • Alege între un tur în timpul dimineții sau după-amiezii.

La ce să te aștepți:

Vino pe cont propriu la Selva Maya Eco Adventure Park din Tulum, la ora selectată, dimineața sau după-amiaza. La sosire, întâlnește-ți ghidul și grupul și începe-ți aventura.

Urcă într-un vehicul de teren pentru o călătorie de 4,8 kilometri până la baza traseului de tiroliene din junglă, unde te echipezi cu un ham și o cască și parcurgi un instructaj de siguranță rapid. Apoi, zboară pe o serie de nouă tiroliene și treci pe cinci poduri suspendate, traversând bolta pădurii tropicale.

Continuă-ți aventura escaladând o piramidă de piatră înaltă de 5,4 metri; coboară în rapel pe partea cealaltă, în timp ce privești spre o cenotă. Când ajungi la sol, pune-ți masca de snorkeling și vesta de salvare, pentru a te bucura de două cenote: una semideschisă, unde te poți relaxa sau sări de pe stânci, și alta subterană, unde poți face snorkeling pentru a vedea stalactitele și stalagmitele. Grupurile mici, nu mai mari de cinci persoane în același timp, protejează cenota și oferă o experiență mult mai naturală.

Încheie-ți turul cu un prânz mayaș, ce include orez, pui, carne de porc, salsa și o bere sau o apă. Întoarce-te la intrarea în parc, la finalul turului.

Vezi și alte experiențe din Mexic

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.