Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Explorați acvariul natural Xel-Ha, înotați în cenote și lagune & faceți snorkeling și vizitați peșteri într-un tur all inclusive

Explorați acvariul natural Xel-Ha, înotați în cenote și lagune & faceți snorkeling și vizitați peșteri într-un tur all inclusive

60 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 99

Scurtă descriere:

Explorați parcul Xel-Ha, uimitorul acvariu natural de pe Riviera Maya, în această excursie de o zi din Cancun. Relaxați-vă pe plaja ascunsă de la Xel Ha, înotați în cenote și lagune, faceți snorkeling și vizitați peșteri. Urmăriți animale sălbatice, cum ar fi scalari și iguane. Experiența la Xel-Ha este all-inclusive, așa că bucurați-vă de gastronomia mayașă, de fructe de mare și hamburgeri, în baza biletelor voastre de intrare. Acest tur este adecvat pentru familii și include transportul dus-întors din Cancun.

Repere:

  • Excursie all-inclusive, de o zi, la Xel-Ha, un acvariu natural de pe Riviera Maya;
  • Descoperiți peșteri, cenote, poduri suspendate și o plajă ascunsă;
  • Faceți snorkeling și înotați într-o lagună cu ape de turcoaz și priviți colorații scalari;
  • Plutiți pe un râu într-un tub și săriți de pe o stâncă;
  • Taxele de intrare, folosirea vestiarului, prosoape, mâncare și băutură la discreție, incluse;
  • Transferul dus-întors de la majoritatea hotelurilordin Cancun, inclus.

La ce să te aștepți:

După preluarea de la hotelul vostru din Cancun, călătoriți spre Xel Ha, pentru o zi de explorare și descoperiri.

După o călătorie pitorească, de o oră și jumătate, prin Mexic, ajungeți la Xel-Ha, aflat într-un golfuleț de pe Riviera Maya. Luați-vă brățările all-inclusive și începeți să explorați.

Mergeți cu bicicleta, călătoriți cu un tramvai sau urmați o cărare spre susul râului, la Xel Ha. Parcurgeți instrucțiunile de siguranță înainte să săriți într-un tub interior și să plutiți pe lângă mangrove, până când ajungeți într-un loc de unde puteți să faceți scufundări de pe stâncă.

Plimbați-vă printr-o rețea de trasee pavate, unde puteți zări o varietate de animale sălbatice din Mexic, cum ar fi iguane și păsări tropicale. Descoperiți peșteri, un pod plutitor și o plajă ascunsă.

Aplicați-vă o loțiune de protecție solară biodegradabilă, disponibilă la fața locului și necesară pentru conservarea ecologiei parcului, înainte de a intra în lagună. Puneți-vă echipamentul de snorkeling furnizat, pentru a vedea diavolii de mare și scalarii care înoată în jurul vostru.

Opriți-vă la bufet, luați loc la restaurant sau la orice snack bar din parc pentru prânz sau pentru o gustare rapidă. Bucurați-vă de băuturi nelimitate de la bar, pe durata șederii voastre.

La finalul eco-aventurii, sunteți transportați înapoi la hotelul vostru din Cancun.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.