Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Bucurați-vă de croaziera tematică Captain Hook cu plecare din Cancun, alaturi de intreaga familie

Bucurați-vă de croaziera tematică Captain Hook cu plecare din Cancun, alaturi de intreaga familie

145 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 57

Scurtă descriere:

Bucurați-vă de croaziera tematică Captain Hook (Căpitanul Hook), cu cină, la bordul unei galere, o reproducere a unui vas spaniol de secol XVIII. Urmăriți giumbușlucuri piraterești amuzante, jucați jocuri îndrăznețe și angajați-vă într-o luptă de corăbii. Bucurați-vă la masă de friptură, homar sau carne de pui, precum și de băuturile de la bar, în această aventură de seară, ce vă oferă priveliștile lagunei Nichupte și ale coastei mexicane.

Repere:

  • Croazieră tematică Captain Hook, cu cină, în Cancun;
  • Bucurați-vă de cină și de băuturi într-o croazieră senzațională în Marea Caraibilor;
  • Participați la jocuri și dansuri, și priviți cum nava voastră este atacată;
  • Admirați priveliștile superbe ale coastei mexicane și ale lagunei Nichupte.

La ce să te aștepți:

Urcați la bordul corabiei El Bucanero sau El Galleon pentru croaziera voastră tematică Captain Hook din Cancun. Admirați aceste replici ale unor galere de secol XVIII, fiecare cu o lungime de 28 de metri, dar echipată cu dotări moderne, precum bucătărie, lumină și sistem de sunet. Pe măsură ce se întunecă, urmăriți cum se aprind luminile corăbiei voastre și ieșiți în larg, într-o aventură piraterească.

Bucurați-vă de un cocktail delicios din Caraibe în timp ce-l ascultați pe Captain Hook împărtășindu-și faimoasele povești despre aventurile sale pe mare. Ascultați tunurile care trag și anunță revendicarea Mării Caraibilor de către căpitan.

Alegeți homar, pui, friptură sau Surf & Turf – combinație de fructe de mare și carne roșie (faceți selecția la momentul rezervării), o cină potrivită pentru un pirat. Bucurați-vă de legume gătite, de salate, cartofi copți, orez și desert. Copiii care nu plătesc se bucură de pui la grătar. Beți băuturi de la bar.

Ascultați muzică, urmăriți concursuri și participați la jocuri, după ce v-ați încheiat cina. O corabie inamică se apropie, și sunteți martorii unei bătălii între cele două vase, care se încheie cu o luptă cu săbii dramatică.

Cuceriți ringul de dans în timp ce corabia se întoarce la țărm, după aventura tematică de trei ore.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.