Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Plimbă-te cu pedicabul prin Central Park

Plimbă-te cu pedicabul prin Central Park

90 Reviews

New York / SUA

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 37

Scurtă descriere:

Descoperă magicul Central Park în timpul unui tur privat de una sau două ore, cu pedicab-ul (ricșă-bicicletă). Vizitează atracțiile populare, ce includ Strawberry Fields, Bethesda Fountain și Bow Bridge, precum și locațiile unde au fost filmate peste 300 de filme. Dacă alegi turul de două ore, ajungi să vezi și Onassis Reservoir, Alice in Wonderland, Swedish Cottage și Shakespeare Garden. Acest tur privat oferă o experiență mult mai personalizată.

Repere:

  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Posibilitatea de a alege între mai multe ore de plecare în tur pe parcursul zilei;
  • Experiență adecvată pentru familii;
  • Introducere perfectă pentru cei care vizitează pentru prima dată parcul;
  • Confirmare pe loc a rezervării.

La ce să te aștepți:

După ce te întâlnești cu ghidul/conducătorul tău prietenos, urcă într-un pedicab tradițional și bucură-te de un tur în una dintre cele mai faimoase destinații din New York, Central Park. Alege între un tur de o oră sau de două ore, ambele acoperind câteva dintre cele mai populare atracții ale parcului.

În turul de o oră vizitezi Strawberry Fields, Bethesda Fountain and Terrace, Bow Bridge, Tavern on the Green, The Literary Walk, The Plaza Hotel, Sheep’s Meadow și Balto, plus superba Dakota Building și The Henry Frick Mansion. 

Dacă alegi turul de două ore, vizitezi aceleași atracții, precum și Onassis Reservoir, Alice in Wonderland, Swedish Cottage și Shakespeare Garden. Ambele opțiuni îți oferă ocazia de a vedea locații faimoase și locuri mai puțin cunoscute, în timp ce afli despre istoria renumitului parc de la un ghid prietenos și cunoscător.

Vezi și alte experiențe din New York

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.