Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Petrece timp la plajă, departe de mulțimi, într-un tur al țărmurilor ascunse ale orașului Rio de Janeiro

Petrece timp la plajă, departe de mulțimi, într-un tur al țărmurilor ascunse ale orașului Rio de Janeiro

44 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 6 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 80

Scurtă descriere:

Rio de Janeiro are peste 60 de kilometri de coastă și plajele frumoase de pe țărmul orașului se întind dincolo de sudul zonei. Bucură-te de plaje sălbatice și de peisaje uimitoare nesfârșite, precum și de șansa de a petrece timp la plajă, departe de mulțimi.

Repere:

  • Descoperă spectaculoasele țărmuri ale orașului Rio de Janeiro;
  • Bucură-te de frumusețea plajelor sălbatice și a priveliștilor naturale incredibile;
  • Petrece timp la plajă și fă o baie în mare.

La ce să te aștepți:

Dacă iubești plajele, dar vrei să scapi de aglomerație, acest tur de șase ore este pentru tine. Vizitează plaje frumoase în diferite regiuni din Rio de Janeiro și lasă-te uimit de incredibilele împrejurimi naturale.

Turul începe cu întâlnirea de la hotelul tău. Apoi continui de-a lungul coastei și te oprești la câteva puncte de observare, pentru poze. Ajungând în São Conrado, îndreaptă-te spre mare și oprește-te la plajă, ca să te bucuri de frumoasele peisaje și de aterizările gratuite. Continuă spre Barra da Tijuca, zona de vest a orașului, una dintre regiunile sale cele mai noi, foarte diferită de cea de sud. Urmează coasta de-a lungul a mai mult de 20 de kilometri de plaje, trecând de plaje ca Pepe, Barra da Tijuca, Reserva și Recreio dos Bandeirantes. Plajele te impresionează cu frumusețea lor.

Continuând de-a lungul țărmului, îndreaptă-te spre plajele Macumba, Prainha și Grumari. Aceste plaje sunt în interiorul unui parc natural, unde nu se află locuințe, doar câteva chioșcuri și restaurante de care să te bucuri. Ajungând pe plajele sălbatice, poți să te plimbi, să-ți relaxezi picioarele în nisip și să faci o baie în mare. În funcție de preferințele tale, te poți opri să mănânci la unul dintre chioșcurile și restaurantele din zonă, specializate în pește și fructe de mare. Apoi întoarce-te la hotel, de-a lungul coastei.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.