Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Aventurează-te într-o croazieră cu un catamaran modern și admiră peșterile marine de pe coasta Algarve, inclusiv peștera Benagil

Aventurează-te într-o croazieră cu un catamaran modern și admiră peșterile marine de pe coasta Algarve, inclusiv peștera Benagil

248 Reviews

Algarve / Portugalia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 32

Scurtă descriere:

Navighează de-a lungul coastei Algarve, din Albufeira până la Benagil, bucurându-te de peisajul frumos de pe traseu. Admiră spectaculoasele formațiuni stâncoase și peșteri și oprește-te să înoți. Relaxează-te în confortul catamaranului foarte bine echipat.

Repere:

  • Bucură-te de o croazieră cu catamaranul de-a lungul uneia dintre cele mai pitorești coaste ale Europei;
  • Vezi peșteri și formațiuni de stâncă magnifice, de-a lungul coastei Algarve;
  • Vizitează interiorul renumitei peșteri-catedrală Benagil.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de timp pe mare în vacanța ta din Algarve. Explorează frumoasa coastă Algarve și peșterile sale, într-o croazieră de trei ore, din Albufeira spre zona Carvoeiro, la bordul unui catamaran confortabil și complet echipat.

Excursia pornește din portul turistic din Albufeira, pe coasta Algarve, și urmează linia țărmului, conducându-te pentru a vedea câteva peșteri și formațiuni de stâncă spectaculoase.

Acest catamaran superb este dotat cu o zonă de relaxare, bar, WiFi gratuit și o punte superioară, care îți permite să te bucuri de întregul peisaj (accesul nu este inclus în preț). Cu o oprire pentru înot în timpul croazierei, ai ocazia să te bucuri și de apele calde ale mării.

Vezi și alte experiențe din Algarve

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.