Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Descoperă Palatul Schonbrunn din Viena în grup restrâns, alături de un istoric

Descoperă Palatul Schonbrunn din Viena în grup restrâns, alături de un istoric

9 Reviews

Viena / Austria

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 86

Scurtă descriere:

Mergi într-un tur de trei ore la Palatul Schonbrunn din Viena, condus de un ghid istoric. Alături de un mic grup, limitat la doar șase persoane, explorezi 40 dintre cele mai extravagante încăperi ale palatului. Ajungi să înțelegi mai bine ce reprezintă el, pe măsură ce ghidul te poartă prin istoria lui, și afli despre figuri regale precum Franz Iosef, cel care a locuit aici. Mai mult, vizitezi și camera în care a cântat Mozart, dar vezi și un secretaire al lui Marie Antoinette.

Repere:

  • Un tur de trei ore al Palatului Schonbrunn, condus de un istoric;
  • Grupul mic, de până la șase persoane, asigură atenție personalizată din partea ghidului;
  • Mergi prin grădini și vizitează 40 dintre cele mai opulent decorate încăperi ale palatului;
  • Vezi camera de muzică în care a cântat Mozart în fața familiei regale, când avea doar șase ani;
  • Află despre trecutul palatului și intră în istoria familiilor regale;
  • Alege între cele două ore de plecare, de la 10 dimineața sau de la 14:00.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-ți ghidul și grupul la Palatul Schonbrunn, cu puțin înainte de timpul de pornire. Intrarea în palat nu este inclusă în prețul turului, dar ghidul te va asista în achiziționarea biletului. Urmează-ți ghidul într-o călătorie în timp, afundându-te în istoria bogată a fostei reședințe de vară a regalității.

Mai întâi te plimbi prin grădini și privești Gloriette, un arc pe vârful unui deal care oferă o panoramă asupra pădurii vieneze. Apoi, te familiarizezi cu Franz Iosef și cu soția sa, Elisabeta, (cunoscută ca Sisi), îndreptându-te spre camerele oficiale Rococo ale palatului.

Vizitezi marea galerie, salonul galben și apartamentul privat al lui Franz Iosef. Apoi, afli despre împărăteasa Maria Theresa și intri într-unele dintre camerele în care îi plăcea să își petreacă timpul.

Admiră extravaganța sălii de ceremonii, salonul Gobelin și camera Feketin. Oprește-te în camera de muzică a Mariei Theresa, unde a cântat Mozart când avea doar șase ani. Turul tău se încheie în palat, după trei ore, și ești liber să îți petreci apoi timpul așa cum îți dorești.

Vezi și alte experiențe din Viena

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.