Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Petrece o seară romantică la Palatul Schonbrunn din Viena, cu cina și un concert în Orangerie

Petrece o seară romantică la Palatul Schonbrunn din Viena, cu cina și un concert în Orangerie

55 Reviews

Viena / Austria

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 119

Scurtă descriere:

Bucură-te de o seară romantică la magnificul Palat Schonbrunn, cu un pachet fabulos. Afli mai multe despre palat într-un tur, te bucuri de o cină cu trei preparate la Cafe Restaurant Residenz și iei parte la experiența unui concert în Orangerie.

Repere:

  • Vizitezi Palatul Schonbrunn din Viena;
  • Te bucuri de o cină de trei preparate la Cafe Restaurant Residenz;
  • Experimentezi un concert încântător în atmosfera unică a Orangeriei;
  • Asculți cele mai frumoase uverturi, arii și duete de Mozart;
  • Asculți doi cântăreți de operă, o soprană și un bariton, și admiri baletul.

La ce să te aștepți:

Vizitează Viena și petrece o seară minunată la Palatul Schonbrunn, ce include un tur, cina și un concert. Intră în lumea Împărătesei Maria Theresa și a Împăratului Franz Iosef și explorează cabana de vânătoare. Chiar și astăzi, a rămas locul unor întâlniri politice importante. Arhitectura magnifică și interioarele splendide fac din Palatul Schonbrunn o atracție pe care nu trebuie să o ratezi.

După turul ghidat, te bucuri de cină la Cafe Restaurant Residenz. Aici ți se servește o masă de trei preparate, la lumina romantică a lumânărilor. Vara poți să te bucuri de cina ta în aer liber. Savurează ca un rege această cină, văzând palatul și pregătindu-te de concert.

La Orangerie, te bucuri de muzica lui Mozart și de experiența unui concert în sala superbă. Asculți uverturi minunate, arii și duete de Mozart, compuse pentru operele și concertele sale, precum Nunta lui Figaro sau Don Giovanni. Cele mai populare arii, valsuri sau polci ale lui Johann Strauss formează cea de-a doua parte a concertului. Orchestra este acompaniată de doi cântăreți de operă, o soprană și un bariton, dar și de balerinii care poartă costume istorice.

Vezi și alte experiențe din Viena

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.