Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Savurează gustul New York-ului într-un tur în Lower East Side

Savurează gustul New York-ului într-un tur în Lower East Side

63 Reviews

New York / SUA

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 69

Scurtă descriere:

Tacos, colțunași, bagels - ce ar fi mâncarea americană fără imigranții care au îmbogățit-o? Alătură-te unui tur al New York-ului ca să descoperi delicioasele efecte secundare ale migrației, în vreme ce afli istoriile celor care au îndrăznit să trăiască visul american.

Repere:

  • Descoperă NYC dintr-o perspectivă locală, alături de un ghid;
  • Vizitează piețele aglomerate și degustă tentațiile pe care le oferă;
  • Plimbă-te prin locuri culturale unice Lower East Side, Chinatown și Little Italy;
  • Aruncă o privire moștenirii vaste a imigranților din New York și află cum a format aceasta orașul, așa cum e el azi.

 

La ce să te aștepți:

Pune-te la punct cu savuroasa cultură culinară din New York în acest tur care este o plăcere pentru gust și pentru minte. Acest tur începe în locul în care mulți noi cetățeni capătă statut oficial - primăria. Aici, în partea de nord a orașului colonial, începe călătoria culinară, cu un mic dejun olandez, una dintre multele mâncăruri pe care imigranții le-au adus în New York.

 

În acest tur istoric al New York-ului, mergi apoi în jurul NYC LES, vizitând brutării vechi de o sută de ani, biserici, piețe și alte locații istorice. Te plimbi pe străduțele din Little Italy așa cum ar fi făcut-o și Lucky Luciano acum un secol. Te miri în fața sinagogilor vechi, încă folosite, și a magazinelor cu straie evreiești.

 

Apoi explorezi cultura latină la piața de pe strada Essex și admiri, în Lower East Side, Tenement Museum și African Burial Ground. În cele din urmă, sfârșești turul pe străduțele agitate din Chinatown, unde te simți ca în Shanghai!

 

De-a lungul acestui tur culinar auzi povești extraordinare și mănânci preparate uimitoare, precum tacos, colțunași și multe altele. În felul acesta, simți gusturile aduse de cei care au venit să trăiască visul american în orașul care nu doarme niciodată.

Vezi și alte experiențe din New York

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.