Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Vizitează Muzeul Ferrari din Maranello și fă un test-drive cu un Ferrari California

Vizitează Muzeul Ferrari din Maranello și fă un test-drive cu un Ferrari California

5 Reviews

Bologna / Italia

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 120

Scurtă descriere:

Dacă ai visat vreodată să conduci un Ferrari pe terenul creatorului său, cu acest tur descoperi istoria lui Enzo Ferrari, a companiei și a mașinii sale îndrăgite. Ziua începe cu o experiență senzațională de condus a unui Ferrari California și continuă cu un prânz într-o trattoria clasică din Emilia-Romagna. După-amiaza vizitezi Muzeul Ferrari din Maranello.

Repere:

  • Toate taxele de intrare sunt incluse;
  • Prânzul este inclus;
  • Flexibilitate pentru a-ți personaliza itinerariul conform preferințelor tale;
  • Confirmare pe loc a rezervării.

La ce să te aștepți:

Experiența începe în Maranello, unde te întâlnești cu ghidul și îți este făcută o scurtă prezentare a turului pe care urmează să-l faci și a mașinilor.

Apoi trăiește o experiență senzațională și condu un Ferrari California, pe o distanță de 10 kilometri, pe șosele. Un copilot te învață toate secretele acestei mașini uimitoare.

Prânzul este servit într-o trattoria tipică, în care te bucuri de gustul pastelor locale proaspete, făcute de mână. Pastele din regiune sunt renumite peste tot în lume și ai șansa să le încerci în cel mai bun loc!

După-amiaza, vizitează Muzeul Ferrari din Maranello, unde ai ocazia să afli istoria acestei fabrici incredibile de mașini și să te bucuri de secvențe din cariera făcută în Formula 1.

Vezi și alte experiențe din Bologna

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.