Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Descoperă frumusețea regiunii Emilia-Romagna într-un zbor cu balonul cu aer cald

Descoperă frumusețea regiunii Emilia-Romagna într-un zbor cu balonul cu aer cald

Bologna / Italia

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 1934

Scurtă descriere:

Zboară sus, și mai sus, într-o călătorie cu balonul cu aer cald peste dealurile din Emilila-Romagna. Experiența include transferul dus-întors din Bologna, iar zborul are loc deasupra atracțiilor acestei regiuni viticole pline de văi și castele, cum ar fi Castello Estense din Ferrara, o fortăreață cu șanțuri de apărare și cu un pod basculant. Încununează-ți experiența cu un pahar de vin spumant și apoi relaxează-te de-a lungul călătoriei de întoarcere spre Bologna. Balonul cu aer cald susține până la cinci persoane, în afară de pilot.

Repere:

  • Zbor privat cu balonul cu aer cald, cu transfer dus-întors din Bologna;
  • Bucură-te de o experiență unică în viață, doar cu propriul grup și pilotul;
  • Zboară în înaltul cerului, peste podgoriile și castelele din Emilia-Romagna, timp de o oră, într-un tur senzațional;
  • Admiră palatele orașului Ferrara, inclus în patrimoniul mondial UNESCO, cum ar fi Castello Estense;
  • Toastează cu un pahar de vin spumant, la aterizare.

La ce să te aștepți:

Zboară peste regiunea Emilia-Romagna! Începe-ți experiența cu preluarea, dis-de-dimineață, de la hotelul tău din Bologna și călătorește spre locul de decolare, în apropiere de orașul Ferrara. La sosire, primești un instructaj de siguranță și vezi cum este umplut cu aer uriașul balon, după care urci în coș pentru un zbor senzațional, de o oră. Lasă-ți pilotul să-și facă treabă în timp ce te relaxezi și savurezi această experiență specială împreună cu grupul tău privat, de până la cinci persoane.

 

Admiră priveliștile superbe în timp ce plutești deasupra străzilor și palatelor medievale ale orașului Ferrara, inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Zărește Castello Estense, un castel faimos din timpuri medievale, apărat de șanțuri. Pe măsură ce te ridici la o altitudine de 610 metri, zboară peste dealurile, văile, podgoriile și satele superbei regiuni Emilia-Romagna. Apoi, zboară peste platourile joase, spre râul Po, care șerpuiește spre Torino, Piacenza, Ferrara și Milano.

 

Baloanele sunt direcționate de vânt, așa că fiecare zbor oferă o experiență diferită. Când aterizezi, toastează în cinstea călătoriei tale memorabile cu balonul cu aer cald, cu un pahar de vin spumant. Relaxează-te în timpul transferului înapoi hotelul tău din Bologna.

 

Vezi și alte experiențe din Bologna

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.