Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Intră la MoMA, celebrul muzeu de artă modernă din New York, fără să stai la coadă

Intră la MoMA, celebrul muzeu de artă modernă din New York, fără să stai la coadă

310 Reviews

New York / SUA

Durată: 24 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 25

Scurtă descriere:

Bucură-te de acces fără să stai la coadă la unul dintre cele mai provocatoare muzee ale lumii, The Museum of Modern Art, cu exponatele sale unice, în inima New York City.

Repere:

  • Vizitează Museum of Modern Art din Manhattan;
  • Vezi lucrări importante de artă contemporană, ce includ și Starry Night de Vincent van Gogh;
  • Vezi Campbell's Soup Cans de Warhol și The Dance (I) de Matisse;
  • Vezi capodopere semnate de Gauguin, Dali, Picasso, and Pollock;
  • Bucură-te de ghidurile audio gratuite în engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză, chineză, japoneză și coreeană;
  • Te bucuri de intrare liberă la toate expozițiile speciale și la toate filmele;
  • Primești și un tichet la MoMA PS1, institutul de artă contemporană din Queens.

La ce să te aștepți:

 

Museum of Modern Art (MoMA) este un loc care alimentează creativitatea, provoacă mințile și furnizează inspirație. Cu extraordinarele expoziții și cu cea mai bună colecție de artă modernă și contemporană din lumea întreagă, MoMA este dedicat conversațiilor între trecut și prezent, dintre ce este tradițional și ce este experimental. Achiziționează biletul de intrare și treci peste cozi la unul dintre cele mai respectate muzee de artă ale lumii.

 

MoMA oferă o perspectivă panoramică asupra artei moderne și contemporane, de la pictura europeană inovatoare și sculptura începând de la 1880, până la filmul, designul și arta performance-ului de astăzi.

 

Șase etaje de galerii în centrul Manhattan-ului includ atracții precum Nuferii lui Monet, Noaptea înstelată a lui Van Gogh, Les Demoiselles d’Avignon de Picasso, Dance (1) de Matisse și Campbell's Soup Cans de Warhol, dar și lucrări contemporane de Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei și mulți alții.

 

Ca să te bucuri de colecție mai bine, sunt furnizate ghiduri audio în engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză, chineză, japoneză și coreeană. Opțiunile includ - turul colecției cu aproape 200 de opriri, turul pentru copii, cu 50 de opriri, și turul de doar o oră, cu 13 opriri.

 

Familiile și copiii sunt bineveniți la muzeu. Câteva Activity Cards gratuite pot fi folosite de copii în felurite zone ale muzeului. Art Lab este, de asemenea, un loc excelent în care familiile se pot distra împreună.

 

MoMA Stores oferă o selecție bogată de cărți, obiecte de design, bijuterii, mobilier, haine și multe altele, iar opțiunile de masă includ restaurantul cu o stea Michelin The Modern; Terrace 5, mai relaxată, și Cafe 2, perfectă pentru familii.

Vezi și alte experiențe din New York

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.