Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Vizitați muzeul Lamborghini din Sant'Agata Bolognese și muzeul Enzo Ferrari din Modena, într-un tur de o zi din Veneția

Vizitați muzeul Lamborghini din Sant'Agata Bolognese și muzeul Enzo Ferrari din Modena, într-un tur de o zi din Veneția

16 Reviews

Veneția / Italia / Europa

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 280

Scurtă descriere:

O uimitoare excursie de o zi la faimoasele muzee și fabrici din Motor Valley. O privire atentă la cele mai interesante modele de Lamborghini și Ferrari din toate timpurile, de la Avetandor la California. Pentru toți cei care au visat vreodată la ele, trăiți experiența absolută în locurile în care s-au născut ambele branduri. 

Repere:

  • Vizitezi muzeul Lamborghini din Sant'Agata Bolognese și muzeul Enzo Ferrari din Modena
  • Te bucuri de o zi în afara agitației orașului;
  • Turul este prietenos cu familiile;
  • Ai flexibilitatea de a-ți personaliza itinerariul după preferințele tale;
  • Grupul mic asigură servicii personalizate;
  • Nu e nevoie să stai la coadă la intrare.

La ce să te aștepți:

Ești preluat la 9.15 dimineața din Piazzale Roma și condus de un ghid vorbitor de engleză, la o oră și jumătate de Veneția, în Bologna. Primul loc pe care îl vizitezi este Muzeul Enzo Ferrari, care se află în Modena, la doar 10 minute distanță de sediul Lamborghini.

La sosirea la muzeul Ferrari, ești liber să te plimbi și să te bucuri de priveliști și ți se oferă o băutură. La 12.30, ghidul te conduce spre sediul Lamborghini, unde te așteaptă un prânz bolognez special conceput pentru tine, cu paste de casă (lasagna sau tortellini), sau poți să servești ce vrei – poți cere variante vegetariene, fără gluten sau cum îți dorești tu, restaurantul îți va satisface toate cererile.

La ora 2.30 ești condus la Automobili Lamoborghini Headquarters. Aici, în muzeul Lamborghini din Sant'Agata Bolognese, sunt expuse și ai ocazia să vezi cele mai spectaculoase noi modele de mașini ale binecunoscutei mărci. Dacă ai rezervat un tur al fabricii Lamborghini, trebuie să te pregătești până la ora 4.00 să intri în celebrele linii de asamblare pentru Lamborghini Aventador și Huracan. Plecarea este la ora 4.45 pm. Sosirea în Veneția – 6.30 pm, în funcție de trafic.

Vezi și alte experiențe din Veneția

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.