Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Mergi la un meci de fotbal în Rio de Janeiro, un oraș unde sportul este religie locală

Mergi la un meci de fotbal în Rio de Janeiro, un oraș unde sportul este religie locală

33 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 114

Scurtă descriere:

Dacă îți place fotbalul, nu vrei să ratezi șansa de a vedea un meci de fotabl în Rio de Janeiro! Vino să participi la una dintre pasiunile Braziliei și să urmărești cele mai bune echipe din Rio luptându-se pentru victorie. Este o experiență pe care nu o vei uita niciodată!

Repere:

  • Toate taxele de intrare sunt incluse;
  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel, inclus;
  • Tur condus de un ghid local.

La ce să te aștepți:

Renumitele stadioane din Rio primesc peste 100.000 de oameni și au fost gazdele multor meciuri de campionat de-a lungul anilor, printre care Campionatul Mondial de Fotbal din anul 1950 și ultimul meci al lui Pele.

Din ianuarie și până în mai campionatul din Rio de Janeiro se jocacă pentru două cupe: Cupa Guanabara și Cupa Rio. Câștigătoarele celor două cupe joacă finala în două meciuri, pentru a deveni echipa campioană a orașului Rio de Janeiro.

Din mai până în decembrie are loc campionatul brazilian de fotbal, în care se întrec 20 de echipe, pentru a da cea mai bună echipă din țară.

Scaunele generale sunt individuale, iar ghidul tău este mereu prezent. Reține că programul poate fi modificat fără o notificare prealabilă.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.