Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Fă un tur ghidat de 5 ore, cu barca și autobuzul, la atracțiile de top din New York

Fă un tur ghidat de 5 ore, cu barca și autobuzul, la atracțiile de top din New York

925 Reviews

New York / SUA

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 69

Scurtă descriere:

Petrece-ți cu folos timpul în orașul care nu doarme niciodată în acest tur ghidat de 5 ore către atracțiile de top ale New York-ului. Călătorește cu barca și cu autobuzul către Wall Street, memorialul 9/11, South Street Seaport, Federal Hall și multe altele. Apoi treci la bordul unei ambarcațiuni de lux pentru o croazieră către Statuia Libertății și Ellis Island, din care vezi și priveliștile admirabile ale liniei New York-ului și Brooklyn Bridge. Sfârșește-ți ziua explorând Central Park și obiective precum Lincoln Center. Croaziera cu barca nu este inclusă între 1 ianuarie și 1 aprilie.

Repere:

  • Vezi atracțiile principale din New York cu un tur ghidat de 5 ore;
  • Ai parte de oportunități extraordinare pentru fotografii când cobori la orice oprire;
  • Ascultă comentarii informative despre istoria și oamenii care și-au pus amprenta pe New York City;
  • Fă poze cu Statuia Libertății, Ellis Island și cu linia Manhattan-ului din croaziera cu barca;
  • Vezi 9/11 Memorial la fostul World Trade Center;
  • O modalitate excelentă de a vedea atracțiile principale din New York pentru cei care nu au mult timp la dispoziție.

 

La ce să te aștepți:

Îți întâlnești ghidul în Midtown Manhattan și treci prin Times Square, spre Catedrala Sfântului Patrick și Rockefeller Center ca să vezi NBC Studios și Radio City Music Hall. Turul continuă pe Fifth Avenue spre Madison Square Park, cu oportunități de a face fotografii la Empire State Building și Flatiron Building. Apoi, vizitezi 9/11 Memorial și Trinity Church, biserica istorică unde mulți și-au găsit adăpost în timp ce World Trade Center se prăbușea sub atacurile de 9/11. Apoi te aventurezi spre South Street Seaport, un cartier istoric cu cea mai veche arhitectură din centrul Manhattan-ului și locul portului istoric al orașului.

 

De la Pier 17, te îmbarci într-o croazieră pe o ambarcațiune de lux care îți oferă vederi spectaculoase ale Statuii Libertății, Ellis Island, ale liniilor orizontului în Manhattan și New Jersey, asupra Governor’s Island și Brooklyn Bridge. Te bucuri de comentariile interesante când treci prin New York Harbor.

 

După croazieră continui spre Central Park. Treci de Columbus Circle, Lincoln Center și de Dakota, clădirea de apartamente unde a trăit John Lennon, apoi mergi în Central Park să vizitezi memorialul de la Strawberry Fields. Ghidul experimentat îți împărtășește comentarii informative de-a lungul întregului tur, pe măsură ce cobori din autobuz ca să admiri priveliștile și să faci fotografii. La finalul acestui tur comprehensiv ghidul te aduce înapoi la punctul de plecare. Croaziera nu este inclusă între 1 ianuarie și 1 aprilie, iar vizitatorii vor merge la Grand Central Terminal în schimb.

Vezi și alte experiențe din New York

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.