Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Mergi într-o croazieră în jurul Manhattan-ului și află istoria fascinantă a insulei

Mergi într-o croazieră în jurul Manhattan-ului și află istoria fascinantă a insulei

1040 Reviews

New York / SUA

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 39

Scurtă descriere:

Vezi ce are mai bun de oferit New York-ul în această croazieră ghidată de două ore și jumătate în jurul Manhattan-ului. Află istoria insulei din comentariile live ale ghidului tău. Băuturi, mâncare și suvenire pot fi achiziționate la bord.

Repere:

  • O croazieră de două ore și jumătate în jurul Manhattan-ului;
  • Priveliști superbe ale liniei Manhattan-ului;
  • Treci pe lângă Statuia Libertății și Ellis Island;
  • Comentarii distractive și informative;
  • Ai opțiuni de upgrade, pentru locuri mai bune sau pentru pachete VIP.

La ce să te aștepți:

Trei râuri, șapte poduri, cinci zone, 25 de atracții faimoase și o privire de aproape către Statuia Libertății. Așa ajungi să cunoști New York-ul cu adevărat. În acest tur cu barca de două ore și jumătate te bucuri de linia Manhattan-ului și de obiective turistice extraordinare, precum Freedom Tower de la One World Trade Center, Empire State Building, Statuia Libertății, Ellis Island, Brooklyn Bridge și multe altele. Plecând de la Pier 83 din Manhattan, această croazieră te poartă în jurul întregii insule, delimitată de râurile Hudson, East și Harlem.

 

Comentariile live ale ghidului tău profesionist îți fac turul și distractiv, dar și educativ. Pe lângă comentariile live în engleză, ai și comentarii înregistrate în franceză, spaniolă, germană, italiană, portugheză, mandarină (cu ajutorul unei aplicații). Află despre istoria fiecărui loc pe lângă care treci, bucură-te de o gustare sau de o băutură și admiră priveliștile unora dintre cele mai populare atracții din New York. 

 

Poți achiziționa și suvenire, dar și să upgradezi astfel încât să ai parte de locuri mai bune, să nu stai la coadă sau să te bucuri de o zonă exclusivistă, de apă sau de servicii dedicate.

Vezi și alte experiențe din New York

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.