Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Mergeți într-o croazieră cu un grup mic & faceți snorkeling lângă reciful populat de animale marine în Bora Bora

Mergeți într-o croazieră cu un grup mic & faceți snorkeling lângă reciful populat de animale marine în Bora Bora

44 Reviews

Bora Bora

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 66

Scurtă descriere:

Experimentați plăcerea de a face snorkeling în Bora Bora alături de rechini de recif, pisici de mare și pești tropicali în această excursie de două ore și jumătate cu o barcă motorizată. Pătrundeți în cristalina lume subacvatică pentru a urmări cum ghidul vostru hrănește cu mâna aceste creaturi fascinante sau vedeți-l de la bordul ambarcațiunii. Descoperiți o mulțime de minuni marine lângă bariera de corali din laguna din Bora Bora. Alegeți între o plecare dimineața sau după-amiaza. Transportul de la hotel este inclus.

Repere:

  • Echipamentul de snorkeling este inclus;
  • Posibilitate de a alege între o plecare dimineața sau după-amiaza;
  • Interacțiune cu animalele marine sălbatice;
  • Preluare de la un punct de întâlnire localizat central;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat.

La ce să te aștepți:

Începeți-vă turul de snorkeling de două ore și jumătate plecând de la hotelul vostru din Bora Bora sau de la digul din Vaitape. Apoi urcați la bordul bărcii motorizate care vă poartă în magnifica lagună din Bora Bora. Ghidul face câteva opriri ca să faceți snorkeling și ca să vedeți de aproape rechini, pisici de mare și pești colorați. Opriți-vă lângă recif și descoperiți o grădină de corali și un parc marin cu aproape 700 de specii de pești tropicali (dacă permite vremea).

Puneți-vă echipamentul de snorkeling și săriți în apa verde-albăstruie ce face atât de faimoasă Polinezia Franceză. Rechinii de recif sunt o altă atracție din Bora Bora. Urmăriți ghidul cum sare în apă pentru a atrage și a hrăni din mână o mulțime de rechini. Observați această activitate de pe barcă sau experimentați senzația din apă. Continuați-vă excursia spre un golf cu ape puțin adânci, unde întâlniți pisici de mare flămânde, sub atenta supraveghere a ghidului vostru expert. Bucurați-vă de ocazia de a face fotografii înainte de a urca din nou pe barcă pentru un tur în jurul insulei Bora Bora, după care vă întoarceți la hotelul vostru sau în port.

Vezi și alte experiențe din Bora Bora

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.