Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Fă un tur ghidat emoționant la Ground Zero, cu 9/11 Memorial și One World Observatory

Fă un tur ghidat emoționant la Ground Zero, cu 9/11 Memorial și One World Observatory

438 Reviews

New York / SUA

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 90

Scurtă descriere:

În amintirea evenimentelor care au avut loc la 11 septembrie 2001, fă acest tur ghidat de 90 de minute la Ground Zero și la 9/11 Memorial. Mergi prin spațiul fostului World Trade Center și înțelege mai bine evenimentele care s-au întâmplat în acea zi. Biletul include și acces la 9/11 Museum, dar și la One World Observatory, pentru vederi panoramice asupra orașului.

Repere:

  • Fă un tur la Ground Zero și la National September 11 Memorial;
  • Plimbă-te prin locul unde se înălța odinioară World Trade Center;
  • Ascultă povești despre tragedie și eroism;
  • Selectează între un tur de dimineață sau la amiază;
  • În amintirea zilei de 11 septembrie 2001, acest tur te duce la fostul World Trade Center din New York City, unde au avut loc evenimentele de la 9/11. Ești ghidat de newyorkezi care au legături cu acea zi, le asculți poveștile personale și extraordinare istorii despre eroism ale altor oameni.

La ce să te aștepți:

Ground Zero

Turul începe la St. Paul's Chapel, cea mai veche clădire din NYC care se află în utilizare continuă și care a supraviețuit în mod miraculos atacurilor de la 9/11, deși se afla atât de aproape. A devenit un centru de salvare improvizat după atacuri, iar zidul său de metal a devenit un spațiu de afișaj unde oamenii lăsau note despre membrii dispăruți ai familiei. Astăzi, cu toate notițele lăsate de oameni din toată lumea, a devenit un spațiu omagial. Continuând spre Firefighter's 9/11 Memorial Wall, auzi povești eroice despre cei care au răspuns primii cererilor de ajutor și vezi Engine and Ladder Company 10/10, stația de pompieri de la Ground Zero.

 

9/11 Memorial

Intri în 9/11 Memorial, unde îți aduci propriul omagiu celor care și-au pierdut viețile la World Trade Center. Vezi Reflecting Absence Memorial, cascada construită în interiorul memorialului, simbolizând vidul lăsat de tragedie. Citești numele celor aproape 3.000 de victime din jurul cascadei și vezi nou ridicatul World Trade Center. La finalul turului, ghidul îți oferă un bilet de intrare, ca să nu fii nevoit să aștepți la cozile de la muzeu, unde ajungi mai întâi, înainte de a merge la observator.

Intrarea la 9/11 Museum este la ora 12pm pentru turul de la 10:30am sau la 3:30pm pentru turul de la ora 2pm (selectează perioada turului la rezervare).

 

Ghidul îți oferă un preview al muzeului, astfel încât să folosești cât mai bine timpul petrecut înăuntru și să nu ratezi lucruri care pot fi interesante pentru tine. Vizita în interior se desfășoară pe cont propriu, așa încât explorezi în propriul ritm ca să vezi obiecte ce au rezistat atacurilor și să asculți mărturii înregistrate ale oamenilor care au fost acolo în acea zi.

 

One World Observatory

După ce părăsești muzeul, te îndrepți spre One World Trade Center, numit Freedom Tower, ca să vizitezi One World Observatory. Această platformă panoramică de observare este o minune a ingineriei și arhitecturii. Programul începe în lobby, cu Voices, un film dedicat oamenilor din turn. Apoi iei liftul Sky Pod în sus, în viteză. Cu display-uri cu LED, video-uri touch screen și mai multe opțiuni de a lua masa, ai multe de experimentat, dar adevărata atracție este priveliștea când stai la mare înălțime deasupra New York-ului și privești peste întreg Manhattan-ul. Perioada de intrare la observator este, în mod normal, la ora 2pm pentru turul de la 10:30am, sau la 5:30pm pentru turul de la 2pm.

 

Vezi și alte experiențe din New York

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.