Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Acvariul Sea Life - vizitați renumitul acvariu din Londra fără să stați la coadă

Acvariul Sea Life - vizitați renumitul acvariu din Londra fără să stați la coadă

51 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 24

Scurtă descriere:

Intrați în lumea minunată a vieții marine chiar în mijlocul Londrei. Îndreptați-vă spre Acvariul Sea Life (Sea Life London Aquarium) și treceți de cozile de la intrare cu biletul cu care săriți peste coadă. Petreceți ore explorând 50 de acvarii colorate, care găzduiesc 400 de specii de creaturi marine ce includ rechini, țipari, caracatițe, pinguini și multe altele. Vizitați toate cele 14 habitate marine și priviți cum sunt hrăniți peștii.

Repere:

  • Vizitați celebrul acvariu din Londra fără să stați la coadă
  • Vedeți până la 400 de specii de vietăți marine, în două milioane de litri de apă;
  • Vedeți cum înoată rechinii sub picioarele voastre;
  • Experimentați cele 14 zone tematice cu habitate marine;
  • Acvariul din Londra (Sea Life London Aquarium) se află lângă London Eye.

La ce să te aștepți:

Nu pierdeți timpul prețios în Londra așteptând la coadă. Cu acest bilet cu care săriți peste coadă acvariul din Londra (Sea Life London Aquarium), bucurați-vă de acces instantaneu într-un loc de renume mondial. La intrare, planificați-vă itinerariul prin complexul cu trei etaje. Cu mai mult de 50 de display-uri și 400 de specii de văzut, și cu un program de hrănire a vietăților și discuții pe tot parcursul zilei, un pic de planificare asigură o experiență grozavă.

Poate începeți cu captivanta expoziție Pacific Zone care include un Shark Walk – o experiență de vizionare incredibilă. Vă plimbați pe o platformă de sticlă suspendată, care vă separă de 10 specii de rechini ce trec aproape de picioarele voastre. De acolo, priviți țiparii de nisip, caracatițele și meduzele în expoziția Atlantic Ocean, și apoi ajungeți să cunoașteți mai bine rezidenții mărilor – ce includ pisici de mare, căluți de mare și piranhas – la o hrănire.

Dacă plimbarea peste rechini nu v-a ridicat nivelul adrenalinei, vedeți și populara Shark Reef Encounter, unde vedeți rechini tigru, Bow Mouths și Black Tips Reef. Faceți un upgrade ca să faceți snorkeling cu rechinii.

Itinerariu:

Pe parcursul zilei, sunt oferite conferințe gratuite și demonstrații de hrănire. Vedeți mai jos programul zilnic. Orarul se poate schimba. Verificați la sosire.

11:00 – hrănirea caracatițelor.

11:30 – conferințe despre pisici de mare și hrănire.

12:00 – scufundați-vă și descoperiți. Vedeți țestoase, rechini și pisici de mare trecând pe lângă voi. Plimbați-vă prin tunelul subacvatic și aflați despre viața coloraților localnici.

12:30 – discuție despre căluți de mare. Faceți o excursie la templul căluților de mare și aflați lucruri fascinante despre acești pești misterioși.

13:00 – discuție despre pădurea tropicală & hrăniri de terapini, somni și piranha. Vedeți totul în zona dedicată pădurii tropicale. Veniți la această discuție interesantă și vedeți cum se hrănesc peștii piranha.

14:00 și 16:00 – discuție despre rechini. Alăturați-vă și minunați-vă de aceste creaturi fioroase. Aflați tot ce vreți să știți despre acești prădători faimoși.

14:30 – hrănirea rechinilor. Supraviețuirea celor puternici este demonstrată la ora mesei în acvariul rechinilor. Vedeți toți locuitorii din Pacific cum se luptă pentru partea lor de hrană (marțea, joia și sâmbăta).

15:30 – discuție despre reciful de corali și hrănire. Un recif de corali este unul dintre cele mai aglomerate locuri din Ocean. Vedeți câțiva dintre frumoșii locuitori ai coralilor în activitățile lor zilnice.

16:30 – discuție despre broaștele terapin și hrănire. Călătoriți în pădurea tropicală și vedeți creaturi curioase când trec pe lângă voi (marți, joi și sâmbătă).

Vezi și alte experiențe din Londra

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.