Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Faceți un tur ghidat al National Gallery din Londra, conceput anume pentru familiile cu copii

Faceți un tur ghidat al National Gallery din Londra, conceput anume pentru familiile cu copii

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 49

Scurtă descriere:

Vizitați una dintre cele mai bogate galerii de pictură din lume, cu întreaga familie, într-un tur memorabil condus de un ghid specialist. Ea va concepe turul în funcție de nevoile copiilor, interacționând cu ei în activități informative și amuzante, jocuri, fotografii, din care și părinții vor avea de învățat. Vedeți cele mai importante atracții din National Gallery, incluzând capodopere de Botticelli, Dürer, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rafael, Titian, Caravaggio, Rubens, Rembrandt, Degas, Cézanne, Monet, Van Gogh și mulți alții. Turul durează aproximativ două ore și jumătate și îl puteți personaliza în funcție de dorințele voastre.

Repere:

  • Vizitați National Gallery din Londra împreună cu cei mici;
  • Beneficiați de asistența unui ghid expert;
  • Vedeți capodopere dintr-o perspectivă nouă, amuzantă pentru copii;
  • Faceți o mulțime de activități.

La ce să te aștepți:

Unii copii nu își doresc să stea liniștiți, înăuntru, în timp ce li se spune că nu au voie să atingă anumite lucruri. Așa că, dacă sunteți la Londra împreună cu familia și vreți să vizitați National Gallery, nu știți dacă copiii vor aprecia această activitate. Mai gândiți-vă o dată. Am conceput un tur pe care copiii îl vor adora. În acest tur grozav aveți parte de serviciile unei ghide specializate care știe cum să se poarte cu cei mici.

Ghidul vă poartă într-o vânătoare de comori printr-unul dintre cele mai frumoase și mai impresionante muzee de artă ale lumii. Este nostim pentru cei mici, care se implică, astfel încât voi puteți vizita galeriile, adâncindu-vă în lucrările și cultura pe care le găzduiesc.

Vă asigurăm că vedeți operele majore ale uneia dintre cele mai grandioase colecții de picturi vest-europene. Unele dintre capodoperele Europei, ale marilor maeștri, sunt găzduite de National Gallery –Botticelli, Dürer, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rafael, Titian, Caravaggio, Rubens, Rembrandt, Degas, Cézanne, Monet, Van Gogh și mulți alții. Colecția de la National Gallery se întinde pe secole întregi și conține un total de peste 2.300 de opere de artă datând din Evul Mediu târziu, trecând prin Renașterea italiană și ajungând la impresioniștii francezi.

Faceți drumul până în Trafalgar Square și minunați-vă în fața clădirii magnifice ce găzduiește galeriile. Apoi vă întâlniți ghidul și mergeți într-o vânătoare de comori nostimă, prin muzeu. Atât de multă artă adunată la un loc poate fi o experiență tulburătoare, dacă o trăiești singur. Ne asigurăm că mințile tinere vor fi concentrate și implicate și că toată familia se bucură de National Gallery.

Vezi și alte experiențe din Londra

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.