Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Faceți un tur în plimbare al Londrei, pe urmele lui Harry Potter și ale prietenilor săi

Faceți un tur în plimbare al Londrei, pe urmele lui Harry Potter și ale prietenilor săi

417 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 30

Scurtă descriere:

Pășiți într-o lume a magiei cu acest tur de două ore și jumătate pe urmele lui Harry Potter. Plimbați-vă prin Londra ca să vizitați atracții iubite din literatură și film precum Diagon Alley, Leaky Cauldron și Platform 9¾. De-a lungul drumului, delectați-vă cu anecdote despre Harry Potter și vizitați faimoasele locații care au inspirat seria de cărți a lui J.K. Rowling. Acesta este un tur magic pentru fanii Harry Potter de toate vârstele și o activitate grozavă pentru familiile aflate în vacanță la Londra.

Repere:

  • Un tur de două ore și jumătate, în plimbare, al Londrei;
  • Vedeți locațiile utilizate în filmele cu Harry Potter, ce includ Leaky Cauldron și Diagon Alley;
  • Pozați în fața Platform 9¾, unde Harry a prins Expresul de Hogwarts;
  • Ascultați povești și informații din culise despre filme.

La ce să te aștepți:

Faceți cunoștință cu atracțiile fantastice ale Londrei din lumea lui Harry Potter, de-a lungul acestui tur tematic în plimbare. Întâlniți-vă ghidul în Leicester Square, plimbați-vă prin Londra, ascultați o mulțime de povești despre Harry Potter și locațiile de filmare.

Plimbați-vă pe Diagon Alley, acolo unde Harry și-a cumpărat rechizitele magice pentru școală în Harry Potter and the Sorcerer’s Stone. Apoi vizitați intrarea de la Leaky Cauldron, popularul club de vrăjitorie. Treceți peste podul Millennium, locul atacului brutal al lui Lord Voldemort în Harry Potter and the Half-Blood Prince. Continuați pe Tamisa de la Embankment către muzeul Tate Modern, ca să vedeți locurile esențiale care au inspirat poveștile lui J.K. Rowling.

Experimentați lumea prin ochii autoarei, când vedeți elemente ale Londrei dispuse într-un colaj magic. Apoi călătoriți cu metroul (asigurați-vă că aveți un Travelcard valabil pentru Zona 1) spre stația King’s Cross, unde vizitați Platform 9¾. Stați acolo unde au stat și Harry, Ron și Hermione când așteptau Expresul de Hogwarts și pozați pentru o fotografie cu un cărucior de bagaje care dispare. Turul se încheie după-amiaza la stația King’s Cross.

Vezi și alte experiențe din Londra

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.