Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Bucură-te de gustul adevărat al mâncării britanice, într-un tur culinar în Londra, cu multe degustări

Bucură-te de gustul adevărat al mâncării britanice, într-un tur culinar în Londra, cu multe degustări

98 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 68

Scurtă descriere:

De la rețete vechi la noua gastronomie creativă, bucură-te de gustul adevărat al mâncării britanice în acest tur la pas la London Bridge și la faimoasa Borough Market. Urmează-ți ghidul culinar la pub-urile locale, standurile din piață, magazinele artizanale și la brutării și află despre ultimele trenduri culinare, pe măsură ce treci de obiective ca Tower Bridge și ca nava de război HMS Belfast. Degustă brânzeturi britanice și sos chutney, fish ‘n’ chips (pește cu cartofi prăjiți) și premiații cârnați Lincolnshire, alături de o bere ale londoneză sau de un cidru, apoi bucură-te de o porție de pandișpan cu melasă, sau de o ciocolată de casă (fudge) gustoasă.

Repere:

  • Primește informații din interior, de la un localnic;
  • Băuturi gratis;
  • Sunt disponibile și variante vegetariene.

 

La ce să te aștepți:

Urmează să încerci multe preparate culinare faimoase britanice, care îți satisfac cu siguranță gusturile. Mai întâi, ghidul tău local te duce la vibranta Borough Market, ca să te adâncești în atmosferă, să vezi cele 100 de standuri diferite și să mănânci ciocolată englezească/fudges. Acest paradis culinar nici măcar nu era pe radarul turistic cu ceva ani în urmă. Tot în piață, încearcă renumiții cârnați Lincolnshire, și apoi cei mai buni și mai proaspeți fish and chips din oraș (și vezi diferența dintre „chips“ și cartofii prăjiți franțuzești).

 

Mai departe, vezi magazinele locale cu ciocolată și pe cele cu brânzeturi și încearcă pâinea proaspăt coaptă, făcută în casă, a faimoasei brutării Bread Ahead Bakery. Turul tău continuă spre un pub istoric, unde poți degusta cele mai bune brânzeturi britanice, servite cu struguri, prăjituri cu smochine și sosuri chutney, alături de adevărata bere londoneză, ale, sau de un cidru delicios (sau variante non-alcoolice). 

 

De asemenea, vezi faimoasele London Bridge și Tower Bridge de-a lungul Tamisei, precum și nava de luptă HMS Belfast. În cele din urmă, turul se încheie cu un deserturi clasice, cum ar fi cheese cake, negrese de ciocolată sau budincă cu melasă, alături de o ceașcă de ceai. Și, de asemenea, mai este și deliciosul preparat culinar secret!

 

London Bridge are o piață și o scenă culinară înfloritoare, alături de viața londoneză adevărată, cultura istorică și ambianța fermecătoare. Zona este plină de străduțe lăturalnice captivante, de pub-uri și standuri, toate contribuind la prestigiul său, ca destinație culinară unică în Londra.

 

Nu poți merge la London Bridge fără să mergi la Borough Market și să vezi Tamisa. În timpul turului, ghidul te amuză cu povești despre zonă și, până la sfârșit, ajungi să înțelegi din plin mâncarea orașului, istoria și cultura sa, și-ți oferă informații de top despre cele mai bune locuri pe care să le vizitezi.

Vezi și alte experiențe din Londra

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.