Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Experimentează Londra prin intermediul gastronomiei sale multiculturale, într-un tur culinar cu 10 degustări

Experimentează Londra prin intermediul gastronomiei sale multiculturale, într-un tur culinar cu 10 degustări

53 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

With Locals

De la 37

Scurtă descriere:

Descoperă adevăratul gust al gastronomiei londoneze și experimentează orașul prin intermediul mâncării. Uimește-ți gustul cu 10 degustări delicioase, admiră atracțiile culturale și ascultă poveștile locale care îți dezvăluie cultura Londrei. Exclusiv pentru tine și pentru prietenii tăi!

Repere:

  • Bucură-te de 10 degustări delicioase;
  • Vizitează o piață locală vibrantă;
  • Explorează străzile locale;
  • Află despre cultura culinară din Londra;
  • Bucură-te de recomandări prețioase din partea ghidului;
  • Ascultă povestea despre London Bridge.

La ce să te aștepți:

Satisfă-ți pofta cu 10 degustări delicioase în timp ce afli despre gastronomia multiculturală a Londrei. Ghidul tău culinar privat a selectat pentru tine cele mai bune tratații.

Fii uimit de diferitele condimente și arome care au ajuns la Londra de pe întreg globul. Pentru că te afli în Londra, începe cu o ceașcă de ceai, exact ca un londonez. Apoi, mergi spre animata Borough Market, ca să te bucuri de atmosferă și să deguști bunătăți de-ți lasă gura apă, cum ar fi ouă scoțiene, stridii proaspete și un cidru local răcoritor.

Nu uita să pui toate întrebările care te frământă, legate de degustări, pe parcursul drumului. Ghidul tău local este încântat să-ți ofere recomadări culinare!

Pregătește-te pentru următoarele două preparate, care sunt favorite în Marea Britanie: samosa indiană și bhaji. Ghidul îți explică cum gastronomia indiană a avut un impact atât de mare asupra culturii culinare britanice. Urmează mai multe surprize, cum ar fi cele mai bune brânzeturi britanice și, mai târziu, premiatele chips-uri și sosul curry, exact așa cum îl iubesc localnicii.

Dacă îți plac dulciurile, următoarea oprire urmează să fie favorita ta! Bucură-te de diferite tipuri de ciocolată tradițională (fudge) și află cum sunt făcute.

Încununează-ți turul cu o călătorie înapoi în timp, și fă o oprire la unul dintre cele mai vechi pub-uri din țară. Cu o bere în mână, ascultă poveștile despre zona pe care ai vizitat-o și află mai multe informații de la ghidul tău local.

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.