Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergeți într-un tur privat la British Museum, conceput anume pentru familiile cu copii

Mergeți într-un tur privat la British Museum, conceput anume pentru familiile cu copii

1 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 39

Scurtă descriere:

Când sunteți în Londra cu copiii, nu ratați acest tur special și privat de două ore și jumătate la British Museum. Cu mai mult de opt milioane de obiecte în colecție, aceasta este cea mai mare din lume care spune povestea culturii umane încă de la începuturile ei. Cu ajutorul ghidului cu ecuson albastru (Blue Badge) specializat în copii, vedeți atracțiile principale ale muzeului și aflați despre capodopere faimoase, precum sculpturile antice de la Parthenon, piatra din Rosetta, Ginger, mumia egipteană, tezaurul descoperit la Sutton Hoo, tabletele de la Vindolanda pe care sunt cele mai vechi înscrisuri din Marea Britanie, sau piesele de șah datând din secolul al XII-lea cunoscute sub numele de Lewis Chessmen.

Repere:

  • Un tur interactiv și amuzant pentru întreaga familie la British Museum;
  • Vedeți cele mai importante exponate, precum piatra din Rosetta sau mumia Ginger, cu o vechime de mii de ani;
  • Ghidul specializat în lucrul cu cei mici îi ține atenți pe copii.

La ce să te aștepți:

Întâlniți-vă ghidul chiar în afara British Museum, și începeți un tur privat de două ore și jumătate prin muzeu. Vedeți o parte memorabilă a colecțiilor ce înglobează artefacte din 6000 de ani de civilizație umană și aveți parte de o experiență incitantă, aflând lucruri noi despre civilizațiile antice și despre marile imperii. Nu ratați secțiunea egipteană, cea mai mare din Europa, cu o mumie veche de 5400 de ani numită Ginger și cu monumentala statuie a lui Ramses al II-lea.

Aflați mai multe despre piatra din Rosetta și despre cum a ajutat ea la descifrarea înțelesului hieroglifelor. Călătoriți în timp în vremea grecilor, ca să descoperiți sculpturile de la Parthenonul din Atena sau tezaurul descoperit pe barca-sarcofag scoasă la lumină în situl de la Sutton Hoo. Ghidul profesionist vă împărtășește anecdote, povești și activități care sunt distractive și pentru adulți, și pentru copii. O să vă placă acest tur.

Vezi și alte experiențe din Londra

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.