Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Descoperă atracțiile și istoria Londrei, într-o croazieră Hop-on Hop-off pe râul Tamisa

Descoperă atracțiile și istoria Londrei, într-o croazieră Hop-on Hop-off pe râul Tamisa

337 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 24 ore

Furnizor:

Viator

De la 21

Scurtă descriere:

Descoperă atracțiile și istoria Londrei în această croazieră pe râul Tamisa. Cu biletul tău valabil 24 de ore, bucură-te de priveliștile neobstrucționate ale principalelor atracții de pe maluri, cum ar fi London Eye și Houses of Parliament, de pe o ambarcațiune, indiferent de vreme, și urcă și coboară la oricare dintre stațiile de pe traseu. Creează-ți propria aventură londoneză!

Repere:

  • Croazieră Hop-on Hop-off pe râul Tamisa;
  • Călătorește confortabil, fie pe puntea deschisă de deasupra, fie în salonul de jos;
  • Acces convenabil la multe atracții, inclusiv la Tower of London, Houses of Parliament, London Eye și Greenwich;
  • Urcă și coboară unde dorești, pe parcursul zilei;
  • Comentarii live la bordul vasului.

La ce să te aștepți:

Această croazieră flexibilă începe la fiecare 40 de minute, de la docurile centrale din Londra – Westminster Pier, Waterloo Pier (lângă London Eye), Tower Pier și Greenwich Pier. Îmbarcă-te când vrei și ia un loc în salonul de sticlă sau pe puntea deschisă. Bea o băutură caldă sau rece de la bar și bucură-te, de pe râu, de priveliștile panoramice după ce pornești.

 

Alunecă pe apă în căldură și confort, de-a lungul malurilor istoricului râu Tamisa și descoperă istoria Londrei prin intermediul comentariilor de la bord. Relaxează-te în timp ce vasul face întregul traseu, de două ore și jumătate, sau coboară la fiecare stație ­– o altă ambarcațiune va sosi în 20-30 de minute. Cu biletul tău flexibil, urcă și coboară de câte ori dorești în pe parcursul zilei, pentru a vizita atracțiile iconice, de la Westminster și până la Greenwich și înapoi!

Vezi și alte experiențe din Londra

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.