Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Trăiește autentic o lecție de gătit de mâncare thailandeză cu Bangkok Thai Cooking Academy

Trăiește autentic o lecție de gătit de mâncare thailandeză cu Bangkok Thai Cooking Academy

6 Reviews

Bangkok / Thailanda

Durată: 12 ore

Furnizor:

BonAppetour

De la 41

Scurtă descriere:

Trăiește o experiență culinară autentică și învață să gătești mâncare tradițională thailandeză într-o lecție de gătit la Bangkok Thai Cooking Academy. Mergi la piață, cunoaște ingredientele pe care le vei folosi și intră în bucătăria profesionistă, pentru a pregăti, sub îndrumarea unui chef expert, cinci preparate culinare, la alegere. Apoi bucură-te de gustul delicios al felurilor de mâncare pe care le-ai creat.

Repere:

  • Descoperă gastronomia autentică thailandeză într-o lecție de gătit la Bangkok Thai Cooking Academy;
  • Vizitează o piață și află informații interesante despre ingredientele folosite în gastronomia thailandeză;
  • Învață să gătești cinci preparate culinare thailandeze, la alegere;
  • Bucură-te de instrucțiunile unui chef experimentat, într-o bucătărie profesionistă modernă;
  • Savurează propriile creații culinare.

La ce să te aștepți:

Aventura culinară în Bangkok începe din momentul în care ești preluat din apropiere de stația BTS Bang Chak, locul unde se află clasa și bucătăria profesionistă a școlii de gătit Bangkok Thai Cooking Academy. De aici, alături de chef-ul experimentat, vizitezi o piață din vecinătate, pentru a cunoaște ingredientele locale, înainte de a te apuca de treabă.

Odată ajuns în bucătărie, personalizează-ți experiența culinară și bucură-te de o lecție de gătit în care înveți să prepari cinci feluri de mâncare, pe care le alegi din meniul de peste 30 de preparate clasice thailandeze, care include tot felul de paste de curry, supe și salate, aperitive, orez și tăieței, preparate prăjite și deserturi. Astfel că, în timpul lecției de gătit de patru ore, înveți să prepari, de la zero, pasta de curry verde tradițională sau feluri clasice, cum ar fi supa Tom Yam, Pad Thai sau mango cu orez lipicios. Pune în aplicare instrucțiunile primite de la chef-ul tău profesionist și creează delicioasele feluri de mâncare thailandeză. Când totul este gata, ia loc și bucură-te de gustul propriilor creații culinare.

Vezi și alte experiențe din Bangkok

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.