Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Închiriază o bicicletă și plimbă-te prin Central Park

Închiriază o bicicletă și plimbă-te prin Central Park

215 Reviews

New York / SUA

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 6

Scurtă descriere:

Experimentează una dintre cele mai frumoase atracții ale New York-ului cu ajutorul serviciilor de închiriere de biciclete din Central Park. Explorează mai mult de 75 de kilometri de piste pentru biciclete sau alei, în propriul ritm, oprindu-te să admiri multele grădini, lacuri, poduri și priveliști ale parcului. Alege dintre mai multe tipuri de biciclete și mai multe durate, ca să îți personalizezi experiența. Fă o rezervare din timp, pentru că bicicletele sunt deseori epuizate.

Repere:

  • Serviciu de închiriere de biciclete lângă Central Park în New York;
  • Descoperă frumusețea și grandoarea parcului în propriul ritm;
  • Ai parte de bicicletă, cască, hartă, coș și dispozitiv de siguranță, incluse în preț;
  • Alegi între biciclete pentru copii, Comfort, mountain bike și hibride.

La ce să te aștepți:

Central Park este desemnat obiectiv istoric și este cel mai vizitat parc urban din Statele Unite. Această oază verde din mijlocul orașului acoperă peste 341 de hectare, traversate de nenumărate alei pavate, astfel încât poate fi explorat foarte bine cu bicicleta.

 

Datorită popularității de care se bucură Central Park, în vârf de sezon bicicletele se epuizează repede, așa că trebuie să te asiguri că te așteaptă o bicicletă când ajungi acolo, rezervând din timp. Alege-ți bicicleta, casca, dispozitivul de siguranță, coșul de la centrul de închirieri care se află în apropierea parcului. Alege dintr-o selecție de biciclete hibride, mountain, pentru copii, una care să ți se potrivească. Poți închiria bicicleta pe o durată între o oră și două zile, în funcție de programul tău. Cu ajutorul unei hărți gratuite a parcului și cu recomandările personalului din centru, pornești în explorarea celor 75 de kilometri de alei ce străbat pajiști, lacuri, poduri, grădini și locuri memoriale. Vezi atracții precum Conservatory Garden, Belvedere Castle, Central Park Zoo, Imagine Mosaic și caruselul din Central Park. Bucură-te de flexibilitatea unui tur pe două roți și oprește-te să admiri peisajul sau să te odihnești, cât de des îți dorești.

 

Vezi și alte experiențe din New York

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.