Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Ia parte la un curs de gătit în stil brazilian în Copacabana și savurează-ți creațiile culinare

Ia parte la un curs de gătit în stil brazilian în Copacabana și savurează-ți creațiile culinare

19 Reviews

Rio de Janeiro / Brazilia

Durată: 4 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 75

Scurtă descriere:

Alătură-te acestei lecții de gătit în stil brazilian, amuzante și practice, de patru ore, pentru a învăța să faci mâncare tradițională braziliană și cocktail-uri. Gustă tocana de fructe de mare cu cocos moqueca, alături de bețișoare de manioc și cocktail-uri caipirinha, sau optează pentru feijoada, o tocană de fosole neagră cu carne.

Repere:

  • Lecție de gătit mâncare tradițională braziliană în Rio;
  • Învață să pregătești preparate culinare tradiționale și cocktail-uri;
  • Savurează creațiile tale culinare delicioase.

La ce să te aștepți:

Învață să faci delicioasa mâncare braziliană pe care o iubești, din rețete simple, folosind ingrediente din toată lumea, în această lecție de gătit practică și amuzantă, ce are loc în Copacabana. Alege între două meniuri extrem de gustoase (sunt disponibile, de asemenea, și variante vegetariene) și pregătește propriile preparate culinare braziliene și cocktail-uri tradiționale.

Alege meniul Bahian Seafood Moqueca pentru a învăța să faci moqueca, o tocană de fructe de mare cu cocos, alături de bețișoare de manioc sau Aipim Frito. Bea două cocktailuri braziliene diferite: faimosul Caipirinha, făcut cu limete, și Batida de Coco, un cocktail cu cocos.

Feijoada, o tocană de fasole neagră cu carne, este felul principal al celei de-a doua variante de meniu. De asemenea, înveți să faci Aipim Frito, sau bețișoare de manioc, precum și nelipsitele cocktail-uri Caipirinha și Batida de Coco.

După ce ai preparat cocktail-urile și ai gătit prima ta masa tradițională braziliană, bucură-te de creațiile tale culinare făcute în timpul lecției de gătit.

Vezi și alte experiențe din Rio de Janeiro

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.