Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Bucură-te de o croazieră superbă și explorează celebra stațiune Saint-Tropez de pe Coasta de Azur

Bucură-te de o croazieră superbă și explorează celebra stațiune Saint-Tropez de pe Coasta de Azur

58 Reviews

Cannes / Franta

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 57

Scurtă descriere:

Călătorește din Cannes la Saint-Tropez în cel mai bun mod posibil – cu barca. Relaxează-te în briza Mediteranei în timp ce navighezi de-a lungul Rivierei Franceze, admirând priveliștile de coastă superbe. Bucură-te de o zi în care ai timp liber în Saint-Tropez pentru a-l explora așa cum dorești – cercetează magazinele, terasele și cafenelele, vizitează și uită-te după celebrități – înainte de a lua feribotul înapoi spre Cannes.

Repere:

  • Transfer dus-întors cu barca din Cannes spre Saint-Tropez;
  • Cea mai plăcută modalitate de transport spre Saint-Tropez;
  • Admiră priveliștile de coastă minunate ale Rivierei Franceze;
  • Petrece o zi în ritmul tău și vezi atracțiile din Saint-Tropez.

La ce să te aștepți:

Începe-ți excursia cu feribotul din Cannes spre Saint-Tropez, o călătorie de aproximativ o oră și jumătate. Bucură-te de peisaj de-a lungul drumului și debarcă în Saint-Tropez, pentru o zi de explorare independentă.

Saint-Tropez este o stațiune îndrăgită de pe litoral încă din anii ce au umat celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în perioada următoare importanța sa culturală a crescut datorită afluxului de artiști și începutului mișcării Yé-yé din anii 1960. În curând, acestora le-au urmat celebritățile și turiștii bogați, conferind orașului reputația sa actuală, ca una de lux și glamour. Drept rezultat, există multe părți ale stațiunii Saint-Tropez pe care să le descoperi în timpul vizitei tale.

Plimbă-te prin Portul Vechi, ca să vezi iahturi de lux plutind pe apă. Cercetează gama mare de buticuri high-end sau ocazionalele piețe în aer liber, pentru suveniruri unice. Vizitează Église de St Tropez și Citadelle de St Tropez din secolul al XVII-lea, unde te bucuri de priveliști superbe asupra orașului.

Ia-ți doza de cultură la Musée de l’Annonciade, unde colecția muzeului include lucrări de Picasso și Matisse. Explorează zona liniștită a cartierului pescăresc La Ponche. Cucerește apele într-un curs de windsurfing. Întoarce-te în port pentru un prânz cu fructe de mare sau doar pentru a te bucura de soarele mediteranean pe superba plajă St. Tropez.

La finalul zilei petrecute în Saint-Tropez, întoarce-te în port pentru călătoria cu feribotul spre Cannes.

Itinerariu:

  • Plecare din Cannes la ora 10:15;
  • Sosire la Saint-Tropez la ora 11:30;
  • Plecare din Saint-Tropez la ora 16:30;
  • Sosire la Cannes la ora 17:45.

Vezi și alte experiențe din Cannes

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.