Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți un tur fascinant de o jumătate de zi în Bora Bora, cu un vehicul 4X4, și descoperiți șarmul insulei

Faceți un tur fascinant de o jumătate de zi în Bora Bora, cu un vehicul 4X4, și descoperiți șarmul insulei

89 Reviews

Bora Bora

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 63

Scurtă descriere:

Descoperiți frumusețea naturală și cultura din Bora Bora într-un tur de o jumătate de zi cu un autovehicul 4x4, împreună cu un ghid experimentat. Faceți turul întregii insule, opriți-vă de câteva ori pe drum pentru a admira priveliștile uimitoare din punctele de observare din Matira de Est, Faanui și golful Amanahune. Vizitați un workshop pentru a afla cum se fabrică sarongurile și cum se produce uleiul de cocos, apoi degustați fructe delicioase la o mică fermă. Vedeți artefacte din cel de-Al Doilea Război Mondial și aflați istoria insulei într-un tur relaxant, cu o mulțime de ocazii pentru a face fotografii perfecte.

Repere:

  • Tur de o jumătate de zi al insulei Bora Bora, cu un autovehicul 4x4;
  • Descoperiți frumusețea naturală, cultura și istoria din Bora Bora;
  • Admirați cele mai frumoase priveliști ale insulei, de la punctele de observare din Matira de Est, Faanui și golful Amanahune;
  • Aflați cum se fabrică sarongurile și uleiul de cocos, la un mic atelier;
  • Ghid prietenos și experimentat.

La ce să te aștepți:

După ce sunteți preluați dimineața, după-amiaza sau seara, în funcție de opțiune, de la digul din Vaitape sau de la hotelul vostru din Bora Bora, vă începeți turul insulei cu autovehiculul 4x4, alături de ghidul vostru profesionist.

Călătoriți aproximativ 32 de kilometri în jurul insulei pentru a ajunge la puncte de observare impresionante, unde vă puteți bucura de priveliștile oceanului de turcoaz și ale dealurilor luxuriante.

Călătoriți spre Matira de Est, ca să admirați o perspectivă superbă a lagunei sclipitoare. Apoi continuați spre punctul de observare din Faanui, ca să vedeți tunurile lăsate în urmă de trupele americane după cel de-Al Doilea Război Mondial. Ghidul vă oferă informații despre prezența americană în Bora Bora în timpul războiului și despre misiunea cunoscută sub numele de Operation Bobcat (Operațiunea Bobcat).

În valea Faanui, vizitați un mic atelier unde artizanii fac frumoase saronguri colorate și extrag ulei de cocos. După ce urmăriți procesul de producție, degustați fructe tropicale delicioase la o mică plantație.

Apoi, îndreptați-vă spre golful Amanahune, unde puteți admira formațiunile de roci care se aflau odată în interiorul craterului Bora Bora, o insulă vulcanică formată după erupțiile de acum mult timp.

În timpul excursiei de patru ore, faceți un tur complet al insulei cu un autovehicul 4x4 deschis, perfect pentru a urca orice munte sau a urma orice traseu accidentat al insulei tropicale. Nu uitați să vă aduceți aparatele de fotografiat pentru a poza multele priveliști senzaționale, precum și locațiile făcute celebre de filmul Mutiny on the Bounty din anul 1962, cu Marlon Brando în rolul principal.

Dacă alegeți turul de la apus, vă opriți în câteva locuri înainte de a vă îndrepta la punctul perfect de observare, pentru a vedea apusul. Bucurați-vă de un pahar de vin spumant și ascultați muzică locală live în timpul unei experiențe magice pe superba insulă.

După ce vă încheiați turul, ghidul vă conduce la hotel.

Vezi și alte experiențe din Bora Bora

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.