Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Faceți un tur al Studiourilor Warner Bros unde s-a filmat Harry Potter (lăngă Londra) și intrați în culisele poveștii

Faceți un tur al Studiourilor Warner Bros unde s-a filmat Harry Potter (lăngă Londra) și intrați în culisele poveștii

3364 Reviews

Londra / Marea Britanie

Durată: 7 ore

Furnizor:

Get Your Guide

De la 87

Scurtă descriere:

Aflați secretele din culisele filmărilor la seria Harry Potter, într-o vizită la studiourile unde s-a filmat Harry Potter (Warner Bros.) situate la 30 de km de Londra. Vedeți decoruri uimitoare, butaforie și costume utilizate în film în ineditul muzeu Harry Potter creat în incinta studiourilor.

Repere:

  • Faceți un tur al studiourilor unde s-a filmat Harry Potter și vedeți decorurile, butaforia și costumele folosite în filmele din seria Harry Potter;
  • Vizitați ineditul muzeu Harry Potter din Studourile Warner Bros.
  • Intrați în camera Gryffindor;
  • Vedeți Marea Sală de festivităţi de la Hogarts şi Ministerul Magiei;
  • Mergeți pe urmele lui Harry Potter când vă plimbați pe pietrele din Diagon Alley.

La ce să te aștepți:

Perfect pentru fanii lui Harry Potter, acest tur la studiourile unde s-a filmat Harry Potter din Marea Britanie (30 km de Londra) vă furnizează o ocazie unică de a explora magia filmelor – de fapt, a celei mai de succes serii din istorie.


Aventurați-vă în spatele scenelor ca să descoperiți o diversitate de decoruri, costume și alte lucruri folosite la filmări. Aflați câteva secrete bine păzite, ce includ informații despre efectele speciale care au făcut ca filmele Harry Potter să fie atât de populare în toată lumea.


Pășiți pe faimoasele pietre de pe Diagon Alley, cu fațadele magazinelor Ollivander's Wand Shop, Flourish and Blotts și Weasleys' Wizard Wheezes.

Vedeți instrumentarul iconic din filme, precum Nimbus-ul 2000 al lui Harry și motocicleta lui Hagrid. Redescoperiți alte decoruri memorabile, precum camera din Gryffindor, dormitorul băieților și clasa de poțiuni.

 

Aveți aproximativ patru ore să vă bucurați de magia studiourilor unde s-a filmat Harry Potter. Datorită traficului în anumite perioade ale anului, timpul petrecut aici poate fi mai scurt, dar nu petreceți mai puțin de trei ore în studiouri. Incluzând călătoria cu autobuzul catre studiouri din Londra, turul durează între 6 și 7 ore.  

 

Toată lumea la bord!

Vești incitante! Acum, în originalul muzeu Harry Potter de lângă Londra, puteți vizita Platform 9 ¾ și puteți merge cu Hogwarts Express! Explorați o modalitate perfectă de recreere pe platformă și în tren. Retrăiți magia călătoriilor lui Harry Potter către Hogwarts și pozați lângă căruciorul de bagaje înainte ca acesta să dispară prin perete. Aflați cum au fost filmate iconicele scene cu trenul și vedeți ce se afla în bagajul personajului vostru preferat. Încheiați-vă aventura în magazinul de suveniruri dedicat trenurilor.

 

Vezi și alte experiențe din Londra

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.