Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Fă un tur în plimbare al cartierului SoHo & degustă vinuri

Fă un tur în plimbare al cartierului SoHo & degustă vinuri

11 Reviews

New York / SUA

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 62

Scurtă descriere:

Petrece o zi minunată în cartierul SoHo din New York cu un tur delicios de degustare de vinuri și mâncare. Alătură-te ghidului specialist și oprește-te cu el la două destinații unice ca să deguști vinuri din toată lumea, fiecare acompaniat de gustări sărate sau dulci. Vorbește cu proprietarii de restaurante, compară notițele de degustare și fă-ți prieteni noi în acest tur în grup mic, limitat la 12 persoane, pentru o experiență intimă.

Repere:

  • Tur de două ore în New York de degustare de vin în SoHo;
  • Faci două opriri ca să deguști un total de șase vinuri, acompaniate de feluri de mâncare savuroase;
  • Degustă o varietate de vinuri din Franța, Italia, Spania, Argentina sau Chile;
  • Grup mic, limitat la 12 persoane, pentru o experiență intimă cu ghidul cunoscător;
  • Află cum să acompaniezi mâncarea cu vinul potrivit și cum să citești o listă de vinuri.

La ce să te aștepți:

Descoperă noile locuri preferate de elita din New York City când vine vorba de degustări de vin și mâncare, în acest tur în plimbare alături de un grup mic. De-a lungul turului, explorezi scena din SoHo, un cartier divers în care se găsesc numeroase restaurante și baruri. Ghidul local prietenos își va împărtăși cunoștințele despre scena gourmet a orașului, conducându-te spre felurite degustări, în bistro-uri în stil european sau vinării urbane.

 

Ai parte de ghid și la selectarea vinurilor, și la alăturarea lor cu feluri de mâncare, obținând informații care vă vor fi utile data viitoare când aveți nevoie. La fiecare oprire, degustați vinuri premium acompaniate de gustări gourmet dulci sau sărate.

Puteți să purtați îmbrăcăminte casual și pantofi confortabili pentru o plimbare de aproximativ 0,8 kilometri. Numărul de participanți este limitat la 12 persoane în acest tur cu un grup mic, ca să asigure o experiență personalizată.

 

Prima oprire este la Galli, pentru vinuri roșii și albe delicioase și pentru mâncare italiană autentică. Începeți să stăpâniți arta degustării vinurilor și a pairing-ului în timp ce savurați calamari la grătar, mozarella cu roșii și sorbiți două pahare de vin din Spania sau Italia.

 

Turul continuă la o vinărie, unde deguști alte vinuri delicioase și delicatese pe măsură ce discuți despre subiect. Turul se încheie aici, la ora 5pm, când poți decide să te bucuri de încă un pahar ca să îți testezi cunoștințele sau să cumperi un vin, sau să explorezi celelalte locuri fabuloase din SoHo.

 

Vezi și alte experiențe din New York

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.