Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Fă un tur în culisele Wall Street și află secretele celebrelor instituții financiare

Fă un tur în culisele Wall Street și află secretele celebrelor instituții financiare

99 Reviews

New York / SUA

Durată: 1 ore15 minute

Furnizor:

Viator

De la 28

Scurtă descriere:

Explorează districtul financiar din New York în acest tur educativ și interesant pe Wall Street. Turul a fost creat de fostul vice-președinte al unei bănci celebre de investiții, și îți furnizează acces de insider pe Wall Street, în afacerile de miliarde ale celor mai mari instituții financiare ale lumii.

 

Afli despre cultura și stilul de viață de pe Wall Street și secrete despre Bursă în acest tur al Wall Street din New York care te fascinează.

 

Repere:

  • Absoarbe atmosfera în acest tur în plimbare;
  • Explorează străzile locale;
  • Turul este narat în întregime;
  • Ghid informat, prietenos și profesionist.

 

La ce să te aștepți:

Ghidat de insideri de pe Wall Street, acest tur te informează și te fascinează. Punctele de interes includ New York Stock Exchange, Goldman Sachs, Lehman Brothers și  Deutsche Bank, unde locuiesc și trăiesc titanii industriei. Pe măsură ce te plimbi pe lângă Charging Bull, vezi dovezi ale cursei între zgârie-norii de pe Wall Street.

 

Descoperă istoria bogată a districtului financiar din New York, care se întinde peste 400 de ani, de la începuturile sale umile ca un punct de comerț olandez până la Wall Street-ul cum îl știm azi. Vezi unde au loc întâlnirile la vârf și unde se fac afaceri de miliarde, care determină felul în care funcționează economia americană.

 

Află secretele bursei, noi idei de comerț, cum funcționează piețele de capital și cum se simte să lucrezi la tranzacțiile unei bănci majore de investiții. Un tur care te inspiră al uneia dintre cele mai mari instituții financiare a SUA, clădită de imigranți și de spiritul lor antreprenorial.

Vezi și alte experiențe din New York

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.