Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Fă parasailing în Albufeira și bucură-te de o experiență unică deasupra coastei Algarve

Fă parasailing în Albufeira și bucură-te de o experiență unică deasupra coastei Algarve

11 Reviews

Algarve / Portugalia

Durată: 10 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 37

Scurtă descriere:

Zboară ca o pasăre pe cer deasupra stațiunii Albufeira și vezi coasta Algarve dintr-o perspectivă diferită, într-o activitate de parasailing individuală, dublă sau triplă.

Repere:

  • Fă parasailing la o înălțime de până la 80 de metri deasupra orașului Albufeira;
  • Bucură-te de priveliști privilegiate asupra regiunii Algarve, din cer;
  • Fă parasailing singur sau împarte experiența cu doi sau trei prieteni.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de trăiri senzaționale în cerul de deasupra stațiunii Albufeira, într-o sesiune unică de parasailing, și plutește în aer timp de aproximativ 10 minute. Experimentează senzația unică a libertății oferită de parasailing.

Începe-ți ascensiunea de pe platforma ce se află pe pupa unei bărci și ridică-te în siguranță la cer, fără să te uzi, cu o parașută individuală, dublă sau triplă. Zboară până la o înălțime de 80 de metri deasupra nivelului mării și bucură-te de imaginile privilegiate ale împrejurimilor.

Plutește deasupra orașului și simte liniștea în timp ce experimentezi o senzație extraordinară de pace. Apoi, începe-ți ușor coborârea și profită de ocazia de a atinge apa înainte de a ateriza pe platformă, dacă dorești.

 

Vezi și alte experiențe din Algarve

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.