Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Explorează scena culinară din centrul New York-ului: Time Square, Rockefeller Center și Grand Central Terminal

Explorează scena culinară din centrul New York-ului: Time Square, Rockefeller Center și Grand Central Terminal

14 Reviews

New York / SUA

Durată: 3 ore

Furnizor:

Urban Adventures

De la 69

Scurtă descriere:

Explorează centrul New York-ului alături de ghizii locali. Vezi atracții celebre și ajungi la Times Square, Rockefeller Center și Grand Central Terminal. De-a lungul drumului ghidul te introduce în locurile favorite ale localnicilor, unde aceștia mănâncă pizza, beau cafea, se bucură de produse de patiserie și multe altele. Vei cunoaște toate locurile pe care merită să le știi, astfel încât să nu ajungi în lanțurile de restaurante frecventate de toată lumea.

Repere:

  • Vezi atracții faimoase precum Grand Central Terminal, Times Square, Rockefeller Center și multe altele;
  • Descoperă locurile favorite unde mănâncă localnicii, magazine, restaurante și oaze de liniște în cel mai aglomerat cartier al lumii;
  • Află cum să navighezi prin Times Square, cum să eviți înșelătoriile și cum să obții deal-uri bune la biletele la teatre;
  • Gustă preparatele făcute de artizanii locali;
  • Gustă ce are mai bun de oferit cel mai faimos cartier al New York-ului și capătă informații prețioase despre atracțiile orașului;
  • Ghid vorbitor de engleză;
  • Degustările sunt incluse.

 

La ce să te aștepți:

Midtown Manhattan este centrul lumii, cu Times Square, Rockefeller Center, Grand Central Terminal și multe altele. Acesta este cartierul la care te gândești când te gândești la New York. Explorează-l alături de ghizii experți de la Urban Adventures, care îți arată tot ce trebuie să vezi la atracțiile de top. Afli totul despre Times Square, de la vremurile în care era o stație pe drumurile coloniale și până la prezentul său cu teatre și clădiri cu neoane. Vezi superbul Rockefeller Center, patinoarul său iconic și detaliile sale artistice. Vizitezi și Grand Central Terminal, una dintre cele mai aglomerate și mai frumoase stații de tren din lume. Ghizii te duc către câteva dintre locurile preferate ale celor care stau în cartier, unde deguști feluri savuroase de mâncare.

 

Încerci iconica pizza, cafea gourmet, și preparate care au adus faima culturii culinare din New York. Multe dintre locurile în care ajungi sunt ascunse de vizitatori, astfel încât turiștii ajung mai degrabă în lanțurile de restaurante și cafenele. Dar vizitatorii care ajung în acest tur gustă cu adevărat New York-ul, văzând, în același timp, atracții splendide, precum clădiri, teatre și bulevarde.

 

Turul prin New York începe la Grand Central Terminal, istorica gară americană. Explorezi clădirea masivă, cu arhitectura ei incredibilă, și afli unde să mănânci și să bei în New York. Ajungi și la un pasaj secret spre stradă, ca să eviți mulțimile de la intrare, ca să vezi ce acces în culise ai.

 

După aceea, ajungi la zgârie-norii din Midtown, unde descoperi scurtături, tunele și câteva puncte locale de atracție unde se mănâncă și se cumpără alimente, locuri pe care ar fi imposibil să le găsești de unul singur. Cartierul e plin de turiști și de lanțuri de restaurante, dar turul te ajută să descoperi favoritele localnicilor.


Desigur, nici un tur în Midtown nu e complet fără să vezi luminile de pe Broadway. Imaginează-ți: stai în centrul Times Square înconjurat de afișaje, de ecrane gigantice și de zeci de teatre, chiar în mijlocul lumii. În timp ce absorbi atmosfera, afli despre evoluția Broadway-ului și despre cum teatrele au transformat Times Square într-una dintre cele mai celebre destinații din lume. Ghidul îți arată fațade ascunse, istoria și poveștile de pe Broadway pe care nu le-ai fi descoperit altfel. În plus, ai parte de sfaturi despre cum să obții bilete mai ieftine și de recomandări de piese, dar și ale locurilor unde se joacă cele mai bune spectacole off-Broadway.

 

În cele din urmă, turul se încheie cu o degustare clasică a celei mai bune felii de pizza din New York și o vizită la unul dintre locurile celebre pentru deserturi. La finalul turului vei fi obținut fotografii incredibile cu clădiri și monumente istorice, dar și cunoștințele unui insider despre scena de gastronomie și petreceri, vei ști să obții bilete la teatru cu discount și să ajungi la cele mai bune spectacole din oraș.

 

Vezi și alte experiențe din New York

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.