Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Mergi într-un tur culinar & cultural delicios în Brooklyn

Mergi într-un tur culinar & cultural delicios în Brooklyn

495 Reviews

New York / SUA

Durată: 4 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 92

Scurtă descriere:

Noul centru culinar al New York-ului, de unde trend-urile gastronomice pornesc către întreaga țară, este Brooklyn. Cu acest tur de jumătate de zi, poți să guști sănătos din el. De la enclave etnice la cele mai hip cartiere, scena culinară din Brooklyn este diversă și îndrăzneață. Mănâncă colțunași polonezi cunoscuți sub numele de pierogi, în Greenpoint, și mâncare venită direct de la fermă în Williamsburg. Acest tur ghidat ale celui mai cool cartier din New York este ideal pentru pasionații de gastronomie.

Repere:

  • Degustă preparatele trendy din Brooklyn;
  • Explorează cel mai cool cartier din New York;
  • Mergi în zonele în care locuiesc evreii și polonezii și gustă câteva feluri tradiționale;
  • Află ce înseamnă să fii un locavore sau care e treaba cu trendul culinar farm to fork.

La ce să te aștepți:

Bine ai venit în Brooklyn, cel mai cool și mai dinamic cartier din New York. Nu doar centrul tuturor lucrurilor hip și realizate artizanal, Brooklyn este și unul dintre locurile în care se mănâncă cel mai bine din întreaga țară, și de unde au pornit trendurile locavore (care îndeamnă la consumul local) și farm to fork (de la fermă direct în farfurie).

Acest tur ghidat de o jumătate de zi trece prin întreg Brooklyn-ul, arătând care sunt cartierele hip și care sunt căile mai puțin bătute de turiști, pe care nu le-ai găsi de unul singur.

 

Călătoria ta începe în istoricul cartier West Village, care găzduiește unii dintre cei mai influenți rezidenți ai orașului. Apoi, alături de ghidul tău newyorkez pasionat de mâncare, treci într-un microbuz confortabil peste Williamsburg Bridge.

 

Călătorești spre zona din Williamsburg unde locuiesc evreii ultra ortodocși, unde familiile se plimbă pe străzile aglomerate arătând la fel ca acum câteva generații, iar apoi ajungi în partea mai hip a cartierului. Williamsburg este unul dintre cele mai bune cartiere din punctul de vedere al restaurantelor care se află aici, unde prăjitoarele de cafea stau lângă restaurante de top care au aderat la trendul farm to fork. Bucură-te de o felie de pizza napolitană sau de cannoli, înainte de a merge spre Greenpoint.

 

Plimbă-te prin Greenpoint, unde cartier în care auzi limba poloneză la fel de des ca engleza, și asta pentru că zona a găzduit multă vreme cei mai mulți cetățeni cu origini poloneze. Oprește-te la un restaurant tradițional, unde mănânci colțunași și kielbasa, cârnații suculenți tipici.

 

Turul devine mai dulce în DUMBO (Down Under the Manhattan Bridge Overpass), o parte pitorească a orașului, unde deguști câte ceva la fabrica de ciocolată Jacques Torres. Iar apoi arzi caloriile acumulate în recent reconstruitul Brooklyn Bridge Park (asigură-te că aduci camera foto cu tine, pentru că poți să imortalizezi câteva priveliști fabuloase cu Manhattan-ul). Te întorci în Manhattan, mulțumit de cunoștințele pe care le ai acum despre cel mai cool cartier din New York.

Vezi și alte experiențe din New York

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.