Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Experimentează latura sălbatică a New York-ului într-un tur Rock’n’Roll antrenant

Experimentează latura sălbatică a New York-ului într-un tur Rock’n’Roll antrenant

89 Reviews

New York / SUA

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 32

Scurtă descriere:

Fă o plimbare în latura sălbatică a New York-ului, spre locurile în care muzicieni faimoși și infami au cântat, au trăit și și-au făcut cumpărăturile. Te-ai întrebat vreodată care zonă din New York era considerată acasă de către cei de la Ramones, Television sau Blondie? Unde ar cânta până dimineața Led Zeppelin, The Doors, The Animals și The Who? Turul Rock 'n' Roll te ajută să răspunzi la aceste întrebări și la multe altele, în timp ce hoinărești pe străzile din Big Apple.

Repere:

  • Descoperă istoria Rock 'n' Roll din Lower East Side, într-un tur la pas;
  • Vezi locurile în care au cântat și trăit muzicieni faimoși;
  • Ascultă povești despre marile trupe și despre artiștii care au frecventat zona.

La ce să te aștepți:

Lower East Side din New York este zona care a dat lumii noua muzică, moda și un mod de viață. Acum poți să descoperi ce s-a întâmplat în East Village în timpul perioadei rock, punk și glam. Vezi atracții cum ar fi locuința din New York a lui Joey Ramone, hotelul St. Marks, fosta reședință a lui Iggy Pop, Electric Circus, clubul lui Andy Warhol, primul apartament din New York al Madonnei și multe altele.

Ascultă povești despre New York Dolls, despre clubul CBGB, despre Velvet Underground și Led Zeppelin. Vizitează locurile în care au fost pozate coperțile de albume faimoase, și lasă-te amuzat de poveștile despre nazurile și destrăbălările rock 'n' roll-ului.

Nu doar că te bucuri de informații din interior despre bogata istorie muzicală din Lower East Side, ci obții și recomandări de la un localnic experimentat despre cele mai bune locuri în care să bei, să mănânci și să faci shopping.

Acest tur fascinant a apărut pe VH1, în Queer Eye for the Straight Guy, Rolling Stone, New York Times și New York Post!

Vezi și alte experiențe din New York

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.